Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Κερδίζει τις… εντυπώσεις ο Βέλλιος!

Ο νεαρός επιθετικός έχει εντυπωσιάσει -κατά την διάρκεια της προετοιμασίας της Έβερτον- τον προπονητή των “εφοπλιστών”, Ντέιβιντ Μόγιες, ο οποίος τον προώθησε στην πρώτη ομάδα και φαίνεται πως θα τον υπολογίζει κανονικά για το ξεκίνημα της σεζόν της Πρέμιερ Λιγκ.
Οι τραυματισμοί των βασικών, αλλά και το ότι ο Γιακούμπου Αγιεγκμπένι είναι υπ’ ατμόν από την Έβερτον, έδωσαν τη δυνατότητα στον Απόστολο Βέλλιο να ταξιδέψει στην Αμερική μαζί με τους βασικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας από το Λίβερπουλ..
 
Ο νεαρός επιθετικός έχει εντυπωσιάσει τον Σκωτσέζο τεχνικό και όπως όλα δείχνουν ότι θα τον κρατήσει στην πρώτη ομάδα και θα του δώσει ευκαιρίες.
 
ΦΩΤΟ EVERTON.COM
 
Μιλώντας για τις εμπειρίες που έχει πάρει όλο αυτό το διάστημα, ο Βέλλιος τόνισε:
 
“Είναι δύσκολες και κουραστικές εβδομάδες. Στην Ρωσία περάσαμε καλά, αν και δεν είχα ταξιδέψει ποτέ μου, ενώ τώρα στην Αμερική το κλίμα είναι εξαιρετικό”, είπε αρχικά.
 
Για το πως νοιώθει που παίζει δίπλα σε σπουδαίους ποδοσφαιριστές, είπε: “Κάποτε είχα τους Νέβιλ, Κέιχιλ και Αρτέρα σε αυτοκόλλητα σε άλμπουμ. Με βοήθησαν αμέσως και μου έδωσαν πολλές και χρήσιμες οδηγίες”.
 
Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Βέλλιος αγωνίστηκε για 45 λεπτά στην φιλική αναμέτρηση με την Φιλαδέλφια Γιούνιον (ομάδα από το MLS) και ήταν από τους καλύτερους παίκτες της Έβερτον.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε