Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Κέρδος ο Μιραλάς και οι τρεις βαθμοί

ΦΩΤΟ ΕUROKINISSI.

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-1 τον Ολυμπιακό Βόλου και διεύρυνε τη διαφορά του από τον Παναθηναϊκό, περιμένοντας κάποιο δώρο από τους “πράσινους”. Ο Κέβιν Μιραλάς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα και οι ερυθρόλευκοι σκέφτονται να ενεργοποιήσουν από τώρα την οψιόν αγοράς του.

Ο Ολυμπιακός μπορεί αυτή τη φορά να μην έπιασε απόδοση αντίστοιχη με το ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, όμως τελικά πήρε αυτό που ήθελε και μάλιστα κέρδισε τον Μιραλάς.

Ο Βαλβέρδε ρίσκαρε, άφησε στον πάγκο τον Πάντελιτς που είχε σκοράρει και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, έριξε στη μάχη τον Κέβιν Μιραλάς και αυτός τον δικαίωσε απόλυτα. Σκόραρε δύο φορές, ήταν ο πιο κινητικός παίκτης του Ολυμπιακού και ανάγκασε τη διοίκηση να σκεφτεί πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο ενεργοποίησης άμεσα της οψιόν αγοράς.

Παρά το ότι προ ημερών οι συζητήσεις με τον μάνατζερ του παίκτη δεν οδήγησαν πουθενά, εντούτοις στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού υπάρχει αισιοδοξία ότι οι δύο πλευρές θα τα βρουν. Η Σεντ Ετιέν θα πρέπει να λάβει 2 εκ. ευρώ για να παραχωρήσει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή.

Αιώνιος… πόλεμος

Με Μιραλάς σφράγισε νίκη και κορυφή ο Ολυμπιακός

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε