Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Κέρκυρα – Παναθηναϊκός: Νέα “γκέλα” για τους “πράσινους”!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός δεν… μπορεί μακριά από την έδρα του. Οι “πράσινοι” πέταξαν… βαθμούς και στην έδρα της Κέρκυρας, μιας κι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τους Φαίακες, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Superleague, μένοντας στο -12 από την κορυφή και τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Ο Μπεργκ έδωσε προβάδισμα στο “τριφύλλι” στο 22΄, ενώ για τους γηπεδούχους ισοφάρισε στο 29΄ ο Επστάιν. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη άφησε να περάσουν 65 λεπτά στο ματς χωρίς να δείξουν απολύτως τίποτα στον αγωνιστικό χώρο. Στα τελευταία είκοσι λεπτά, ανέβασαν στροφές, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, μένοντας στην τέταρτη θέση, έναν βαθμό πίσω από Ξάνθη και Πανιώνιο.

Οι “πράσινοι” όχι μόνο “γκέλαραν”, αλλά έχασαν και με τραυματισμούς τους Χουλτ και Λέτο, οι οποίοι έγιναν αναγκαστική αλλαγή κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ο αγώνας:

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να μετατρέψει την πρώτη του μεγάλη ευκαιρία σε γκολ. Ο Λούκας Βιγιαφάνες έβγαλε ασίστ πάρε-βάλε στον Μπεργκ, ο οποίος νίκησε τον Κουτζαβασίλη με ένα άψογο τελείωμα, κάνοντας το 1-0.

Αυτή ήταν η μοναδική αξιόλογη προσπάθεια των παικτών του Μαρίνου Ουζουνίδη στο πρώτο μέρος, στη μεγαλύτερη διάρκεια του οποίου οι “πράσινοι” υπέπεσαν σε πάρα πολλά αβίαστα λάθη στη μεσαία γραμμή. Χωρίς να είναι ιδιαίτερα απειλητική η Κέρκυρα κατάφερε να απαντήσει άμεσα. Ο Επστάιν στο 29΄ πέρασε… σαν σταματημένο τον Μαρινάκη, πρόλαβε το τάκλιν του Ευαγγέλου και με πλασέ ισοφάρισε (1-1).

Ο Ουζουνίδης πέρασε τον Λέτο στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, ωστόσο ο Αργεντινός παίκτης αποχώρησε με μυϊκό τραυματισμό λίγα λεπτά αργότερα, με τη θέση του στον αγωνιστικό χώρο να παίρνει ο νεαρός Χατζηγιοβάνης.

Μετά το 65΄, οι παίκτες του Παναθηναϊκού ανέβασαν στροφές και διεκδίκησαν με αξιώσεις τη νίκη. Στο 69΄ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο 1-2, με τον Μπεργκ να “κρεμάει” τον Κουτζαβασίλη, αλλά ο Βενέτης με κεφαλιά έδιωξε προ της γραμμής. Οι “πράσινοι” συνέχισαν να πιέσουν τους γηπεδούχους, αλλά δεν δημιούργησαν άλλη καλή ευκαιρία για γκολ. Κινδύνεψαν, μάλιστα, με το να δεκτούν γκολ στος καθυστερήσεις, αλλά η Κέρκυρα δεν τελείωσε καλά τις ευκαιρίες που δημιούργησε με αντεπιθέσεις.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μ.Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Ζορμπάς (88΄ Γεωργίου), Σπίνουλας, Γκόμες, Ανδρεόπουλος (75΄ Νίκιτς), Σιόντης, Ιωάννου, Επστάιν (81΄ Κόντος), Ντιόγκο, Ντουαλά.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μ.Ουζουνίδης): Ο. Βλαχοδήμος, Χουλτ (33΄λ.τ. Χουχούμης), Μαρινάκης, Ευαγγέλου, Τελάντερ, Ζέκα, Λουντ, Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες, Π. Βλαχοδήμος (46΄ Λέτο, 60΄λ.τ. Χατζηγιοβάννης)), Μπεργκ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε