Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Κέσελ: “Ο Παναθηναϊκός έχει πλεονέκτημα”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η έδρα δίνει ένα ελαφρύ προβάδισμα στους “πράσινους”, στο ντέρμπι των “αιωνίων”, σύμφωνα με τον παίκτη του Ολυμπιακού, Μάρκο Κέσελ. “Θα είμαι έτοιμος”, τόνισε.

Ο 23χρονος φόργουορντ μίλησε στον σέρβικο Τύπο, για το αυριανό κρίσιμο ματς, το οποίο χαρακτήρισε ένα από τα πιο σημαντικά της καριέρας του.

“Ο Παναθηναϊκός είναι φαβορί λόγω της έδρας, αλλά θα δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Έχουμε μεγάλη επιθυμία να κερδίσουμε, αν και ο Ολυμπιακός έχει να κερδίσει τέσσερα χρόνια στο ΟΑΚΑ. Στο πρώτο διάστημα της περιόδου είχαμε κάποιες κακές εμφανίσεις εκτός έδρας, αλλά τώρα είναι ευκαιρία μας να δείξουμε ένα άλλο πρόσωπο και να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο”, είπε αρχικά.

“Δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα παίξω με μισό πόδι. Δεν είναι κάτι καινούριο αυτό για μένα. Πάντα ήμουν επίμονος και θα προσπαθήσω να βγάλω τις προπονήσεις μέχρι τον αγώνα. Πρόκειται για το πιο σημαντικό παιχνίδι της καριέρας μου σε συλλογικό επίπεδο μέχρι τώρα”, δήλωσε ο Σέρβος διεθνής, επισημαίνοντας ταυτόχρονα ότι ανυπομονεί να ζήσει την ατμόσφαιρα του “ντέρμπι” στο ΟΑΚΑ, όπου ο κόσμος είναι πιο κοντά στον αγωνιστικό χώρο.
Ο Μάρκο Κέσελ αποκάλυψε και τον τρόπο με τον οποίο οι Έλληνες συμπαίκτες του τον ενημερώνουν για τα “νεότερα”, όσο πλησιάζει η μεγάλη ώρα:

“Όλα είναι φυσιολογικά. Είμαστε απομονωμένοι. Οι Έλληνες παίκτες σίγουρα είναι πιο αρμόδιοι να μιλήσουν για το παιχνίδι. Όμως μαθαίνουμε τι γράφεται στις εφημερίδες. Μας φέρνουν κείμενα που αναφέρουν ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ετοιμάζουν χαρτονομίσματα με το πρόσωπο του Σπανούλη. Κι αυτό είναι μόνο ένα από αυτά που τον περιμένουν εκεί. Θα πρέπει να είναι πολύ συγκεντρωμένος. Δεν θα πρέπει να αφήσει να τον επηρεάσουν οι αντιδράσεις της μάζας, να μην απαντήσει στις προκλήσεις και κάνει κάποια αντιαθλητική χειρονομία”, υπογράμμισε συμβουλευτικά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε