Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Κετσπάγια: Με πολέμησαν στην Ελλάδα

Ο Τιμούρ Κετσπάγια κατηγόρησε τους δημοσιογράφους για την απόλυση του από τον Ολυμπιακό
Ο Τιμούρ Κετσπάγια κατηγόρησε τους δημοσιογράφους για την απόλυση του από τον Ολυμπιακό, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Επίθεση στους δημοσιογράφους και τους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού εξαπέλυσε ο πρώην προπονητής των ερυθρόλευκων.

Με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM ο Τιμούρ Κετσπάγια μίλησε με σκληρή γλώσσα για τους δημοσιογράφους που κατά τον Γεωργιανό τεχνικό είχαν την μεγαλύτερη ευθύνη για την απομάκρυνση του από τον πάγκο του Ολυμπιακού.

“Με πολέμησαν κάποια λαμόγια δημοσιογράφοι και κάποια λαμόγια οργανωμένοι. Είναι αυτά τα λαμόγια που ταλαιπωρούν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν είχα πόλεμο μέσα στην ομάδα, δεν είχα πρόβλημα με κάποιον κι έβγαινε προς τα έξω ότι είχα πόλεμο με τους παίκτες. Στην Ελλάδα ζείτε και ξέρετε τι γίνεται. Πολλές φορές έχουν βγει οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές και είχαν πει ότι δεν είχαμε πρόβλημα. Ήμουν μία χαρά με όλους, η ομάδα πήγαινε μία χαρά αλλά δεν με γούσταραν από την αρχή και ήθελαν αλλαγή. Αυτοί είναι μία χαρά κι εγώ το ίδιο κι η ζωή συνεχίζεται.”

Όσον αφορά για την φυσική κατάσταση των παικτών:

Αυτό το παραμύθι είναι που πουλάτε εσείς οι δημοσιογράφοι εδώ και έξι μήνες. Ο Ολυμπιακός προχώρησε στους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ και είναι στην κορυφή. Αυτά είναι δικαιολογίες. Πρέπει να δικαιολογήσετε, γιατί έφυγε ένας προπονητής χωρίς να χάσει παιχνίδι. Δεν μπορεί να έχει προβλήματα μια ομάδα, έχοντας κερδίσει σχεδόν σε όλα της τα παιχνίδια.” 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε