Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Κετσπάγια: “Οι παίκτες το περίμεναν τέσσερα χρόνια”

Κετσπάγια: “Οι παίκτες το περίμεναν τέσσερα χρόνια”

Ο Τιμούρ Κετσπάγια στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με την Σεντ Ετιέν δήλωσε αισιόδοξος, όμως παραδέχθηκε ότι το ζευγάρι αυτό δεν το ήθελε καμία από τις δύο ομάδες.

Ο κόουτς της Ενωσης υποστήριξε ότι η έμπνευση των παικτών για το ματς είναι η τετράχρονη αναμονή για την Ευρώπη.

Διαβάστε τι είπε ο Κετσπάγια

-Η ΑΕΚ δεν ήταν επιθυμητή αντίπαλος για τη Σεντ Ετιέν. Εσείς πως είδατε την κλήρωση;

«Και για μας δεν ήταν καλή η κλήρωση. Δεν αλλάζει όμως. Ήταν η Σεντ Ετιέν. Αυτό που μας μένει είναι να κάνουμε ότι είναι δυνατό για ένα καλό αποτέλεσμα».

-Σας έχουν δώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση τα αποτελέσματα των φιλικών;

«Τα φιλικά είναι καλά για τους προπονητές να βλέπουν την ομάδα. Δεν είναι 100% έτοιμοι οι ποδοσφαιριστές. Δεν μας παρασύρουν τα αποτελέσματα. Ελπίζω η ομάδα μου να παρουσιαστεί έτοιμη να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα».

-Σας προβληματίζει η απειρία καθώς ελάχιστοι έχουν παίξει στην Ευρώπη και ειδικά σε μία έδρα «καυτή» όπως αυτή;

«Δεν μας προβληματίζει. Έχουμε παίκτες που δεν είναι νέα παιδιά. Καμία ομάδα δεν είναι σε κατάσταση που θα θέλαμε. Έτσι είναι η διοργάνωση. Κάναμε πολύ καλή προετοιμασία. Θέλουμε να παρουσιαστούμε όσο καλύτερα γίνεται. Πολλές φορές έχω πει ότι για να βγεις στην Ευρώπη από το γαλλικό πρωτάθλημα πρέπει να έχεις πολύ καλή ομάδα. Αυτή είναι η Σεντ Ετιέν. Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι»

-Μπορείτε να εμπνεύσετε τους παίκτες με στιγμές που έχετε ζήσει;

«Οι παίκτες δεν χρειάζονται έμπνευση. Το περίμεναν πολύ καιρό. Σχεδόν 4 χρόνια. Δεν είναι λίγος ο χρόνος. Από την πρώτη μέρα σκέφτονται αυτό το παιχνίδι. Δεν περίμεναν ότι θα είχαμε αυτή την κλήρωση, αλλά είμαστε έτοιμοι. Σε τέτοια παιχνίδια δεν παίζει ρόλο η εμπειρία, αλλά η θέληση και η προσπάθεια».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε