Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Κι όμως η Μπαρτσελόνα χάνει

ΦΩΤΟ GAZZETTA.GR
ΦΩΤΟ GAZZETTA.GR

O Mέσι και η παρέα του είναι… κοινοί θνητοί και κάποιες φορές χάνουν! Το gazzetta.gr θυμάται τα «στραβοπατήματά» της Μπαρτσελόνα στην Ευρώπη από τότε που ανέλαβε ο Γκουαρδιόλα.

Είχε να χάσει σε ομίλους της κορυφαίες διασυλλογικής διοργάνωσης από τις 20 Οκτωβρίου του 2009, ενώ αποτελούσε την μοναδική ομάδα που είχε κερδίσει την Σέλτικ στη Σκωτία για το Τσάμπιονς Λιγκ. Στα χρόνια του Γκουαρδιόλα, η Μπάρτσα του tiki-taka θεωρούταν το απόλυτο φαβορί, προκαλώντας τρόμο στους αντιπάλους της. Ο Βιλανόβα ανέλαβε τη μετάβαση χωρίς να χαθεί η λάμψη. Δεδομένα οι Καταλανοί, συνεχίζουν να θεωρούνται ως μία από τις ομάδες που μπορεί να φτάσει μέχρι τον μεγάλο τελικό.

Υπάρχουν όμως και παιχνίδια που τα πράγματα δεν πηγαίνουν και τόσο καλά. Παιχνίδια που η κατοχή κρίνεται εκ του αποτελέσματος ανούσια και οι ευκαιρίες περνούν στη λήθη, αφού όλοι θυμούνται μόνο το σκορ. Η Σέλτικ σε δύο παιχνίδια έβαλε δύο γκολ στους Μπλαουγκράνα, έχοντας μόλις 4 τελικές στην εστία, ο Φόρτσερ κατέβασε ρολά και κάπως έτσι ήρθε η «γκέλα». Μοτίβο, το οποίο θυμίζει και τις προηγούμενες ήττες της Μπάρτσα από το καλοκαίρι 2008, όταν και ανέλαβε ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr

Έβρεξε γκολ…γιόρτασαν οι Βρετανοί – Η Σέλτικ νίκησε τη Μπάρτσα

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε