Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Κι όμως ο Τζέραρντ… γύρισε στην αγαπημένη του Λίβερπουλ

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Στίβεν Τζέραρντ θα επιστρέψει στη Λίβερπουλ για ν’ αναλάβει τις ακαδημίες του συλλόγου. Ο 36χρονος Αγγλος σταρ, αφού ολοκλήρωσε το πέρασμα του από τις Ηνωμένες Πολιτείες και το πρωτάθλημα της χώρας (MLS) με τη φανέλα των Λος Άντζελες Γκάλαξι, ανακοίνωσε πως αποχωρεί οριστικά από τους αγωνιστικούς χώρους και επέστρεψε στην Αγγλία.

 

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, «Daily Mirror», θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η παρουσία του στο «Ανφιλντ» και η νέα καριέρα του στα τμήματα υποδομής της Λίβερπουλ, από όπου ξεκίνησε και ο ίδιος. Ο Τζέραρντ αρνήθηκε ν’ αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΜΚ Ντονς και ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Ο Τζέραρντ, μετακόμισε στο Λος Αντζελες τον Ιανουάριο του 2015, προερχόμενος από τη Λίβερπουλ, αποφάσισε ν’ αποσυρθεί και ν’ αφοσιωθεί στην οικογένεια του, αλλά ίσως οι εξελίξεις να είναι διαφορετικές, καθώς η Λίβερπουλ τον θέλει στο τεχνικό επιτελείο της.

Ο παλαίμαχος μέσος εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Λίβερπουλ σε ηλικία οκτώ ετών και είχε 696 εμφανίσεις με τη φανέλα της, σημειώνοντας 182 τέρματα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε