Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Κίνδυνος για Ρονάλντο και δίλημμα ενόψει Champions League και… Euro!

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Ο ποδοσφαιρικός εγωισμός που έχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο του λέει να αγωνιστεί στον επαναληπτικό ημιτελικό με τη Μάντσεστερ Σίτι για το Champions League, αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά…

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά δημοσιεύματα, οι γιατροί προειδοποιούν τον Κριστιάνο Ρονάλντο ότι μια βιαστική επιστροφή, μπορεί να προκαλέσει προβλήματα ενόψει του Euro της Γαλλίας.

Μάλιστα, ο γιατρός της εθνικής Πορτογαλίας έχει εκφράσει τις ανησυχίες του στον επιθετικό της Ρεάλ και τον προειδοποίησε πως θα πρέπει να μείνει εκτός δράσης τουλάχιστον ως τις 10 Μαΐου, για να μην υπάρξει περίπτωση υποτροπής.

Αν ο Ρονάλντο τηρήσει αυτά που του είπε ο γιατρός της εθνικής Πορτογαλίας, τότε δεν θα αγωνιστεί στον κρίσιμο επαναληπτικό του Champions League με τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και στο σημαντικό ματς με τη Βαλένθια για το πρωτάθλημα την προτελευταία αγωνιστική της Primera Division.

Να θυμίσουμε πως κάτι ανάλογο είχε συμβεί και πριν το τελευταίο Μουντιάλ, εκεί όπου ο Ρονάλντο δεν έμεινε αρκετά εκτός αγωνιστικής δράσης και το αποτέλεσμα ήταν να εμφανιστεί αγνώριστος και να μην μπορέσει να βοηθήσει τους Ίβηρες.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε