Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Κίνδυνος χειρουργείου για Λέτο – Ο… μυστικός τραυματισμός του Αργεντινού

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η ώρα της αλήθειας έφτασε στον Παναθηναϊκό που κράτησε “κρυφό” το μέγεθος του τραυματισμού του Λέτο αλλά πλέον ο παίκτης κινδυνεύει να μείνει 5 μήνες εκτός δράσης.

Ο Σεμπάστιαν Λέτο έχει να αγωνιστεί από τις 25 Ιανουαρίου και όπως αναφέρει η Sportday, οι “πράσινοι” γνώριζαν ότι το πρόβλημα δεν ήταν απλό αλλά προτίμησαν να το κρατήσουν “κρυφό”.

Ο πρώτος λόγος που το έκαναν ήταν διότι ήλπιζαν πως με τη θεραπεία που χορήγησαν στον παίκτη θα μπορούσε να επιστρέψει και να αποφύγει το χειρουργείο.

Ο δεύτερος ήταν για να μην αποθαρρύνουν τους επίδοξους μνηστήρες. Όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως περίμενε ο Παναθηναϊκός αφού η καθυστέρηση επιστροφής του Λέτο στην ενεργό δράση, φούντωσε τις φήμες για δυσαρέσκεια του ποδοσφαιριστή για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων.

Η αλήθεια είναι ότι ο Αργεντινός είχε πολύ σοβαρό πρόβλημα. Το γόνατο του παίκτη μάζεψε υγρό και του έγινε παρακέντηση. Στις εξετάσεις που έβγαλε διαγνώστηκε πρόβλημα χονδροπάθειας, ενώ προ ημερών μετά τις νέες ενοχλήσεις που ένιωσε αποφασίστηκε να εξεταστεί από άλλον ειδικό γιατρό στην Ελλάδα. Η διάγνωση έκανε λόγο για πρόβλημα στη μέση που επιδεινώνει τις ενοχλήσεις λόγω χονδροπάθειας.

Πλέον ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην Ιταλία για να εξεταστεί από ειδικό γιατρό. Αν αποφύγει το χειρουργείο τότε αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για 4-5 εβδομάδες ενώ αν τελικά κάνει επέμβαση θα απουσιάσει για 5 μήνες!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε