Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Κινείται για επιθετικό και Ρίβας ο Παναθηναϊκός

Αν και φάνηκε ότι με την απόκτηση του Λουίς Γκαρσία οι μετεγγραφές του Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκαν, εντούτοις ο Κάρλος Φρέιτας κάνει επαφές για επιθετικό περιοχής. Οι Ιταλοί στέλνουν και τον Ρίβας στην Ελλάδα.

Η μετεγγραφική περίοδος τελειώνει στις 31 Αυγούστου και οι “πράσινοι” είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν τα περιθώρια, ενίσχυσης του ρόστερ τους.

Η απόκτηση του Λουίς Γκαρσία ίσως να μην είναι η τελευταία για τον Παναθηναϊκό μιας και ο Ισπανός μπορεί να είναι εξαιρετικός παίκτης αλλά σε καμία περίπτωση δεν είνα σέντερ φορ.

Γι’ αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κάρλος Φρέιτας κάνει επαφές με παίκτη (το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό) ώστε να βρεθεί επιτέλους ο αντί-Σισέ.

Την ίδια ώρα από ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκό θέλει τνα αποκτήσει ως δανεικό τον Νέλσον Ρίβας της Ίντερ. Ο Κολομβιανός κεντρικός αμυντικός δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μπενίτεθ και οι πρωταθλητές Ευρώπης θέλουν να τον παραχωρήσουν.

Το σενάριο δεν είναι απίθανο, αφού η άμυνα του Παναθηναϊκού παρουσίασε χτυπητές αδυναμίες στην πρεμιέρα κόντρα στην Ξάνθη και δεν αποκλείεται να αποκτηθεί κι άλλος στόπερ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε