Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

“Κίτρινο” προβάδισμα, Άρης – Καβάλα 3-1

Μια ανάσα από τον τελικό του κυπέλλου βρίσκεται ο Άρης
Μια ανάσα από τον τελικό του κυπέλλου βρίσκεται ο Άρης, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι Θεσσαλονικείς με φόρα από τη νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ επικράτησαν και της Καβάλας και βρίσκονται μία “ανάσα” από την πρόκριση τους στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με ορμή από τη νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και κατάφεραν να προηγηθούν στο 26ο λεπτό μετά από πέναλτι έκανε ο Ντιέ και εκτέλεσε εύστοχα ο Κόκε. Στη συνέχεια η Καβάλα ισορρόπησε το παιχνίδι και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση όταν σε μία αντεπίθεση ο Ονουάτσι πλάσαρε σωστά απέναντι από τον Σηφάκη.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα, όμως ο Άρης ήταν αυτός που πέτυχε γκολ. Στο 68΄ η μπάλα έφτασε στον Κόκε μετά από απομάκρυνση του Ντουγκλάο και αυτός με σουτ στην κίνηση νίκησε τον Ιτάνζ δίνοντας για δεύτερη φορά το προβάδισμα στην ομάδα του. Και εκεί που όλα έδειχναν πως το 2-1 θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα ήρθε ο Χαβίτο στο 85΄ να πάρει το “ριμπάουντ” μετά την επέμβαση του Ιτάνζ στο σουτ του Τζόνσον και με κεφαλιά να δώσει ισχυρό προβάδισμα στον Άρη εν όψει του επαναληπτικού στο “Ανθή Καραγιάννη”, στις 25 Μαρτίου.

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Νέτο, Νασούτι, Ρονάλντο, Αράνο, Κάλβο, Ναφτί, Πρίττας (55′ Νάτσο Γκαρσία), Μεριέμ (62′ Χαβίτο), Κόκε, Κάμπορα (79′ Τζόνσον)

ΚΑΒΑΛΑ (Άαντ Ντε Μος): Ιτάνζ, Παβίσεβιτς, Ντουγκλάο, Μουρ, Οικονόμου, Ντιέ, Ντικρόκ (71′ Σιόντης), Ονουάτσι, Μεντί (53′ Ορούμα), Ρινκόν, Σουλτανίδης (53′ Σμολάρεκ)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε