Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

“Κιτρινόμαυρη” ανατροπή και πρόκριση στην Κομοτηνή

Παρά το γεγονός πως πήγε στα αποδυτήρια βρισκόμενος πίσω στο σκορ, ο Άρης κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την φάση των “16” του κυπέλλου επικρατώντας με 2-1 του Πανθρακικού.

Η βροχή και ο δυνατός αέρας ήταν ένας από τους λόγους ώστε τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης να κυλήσουν χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Οι γηπεδούχοι, ωστόσο, κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στην πρώτη αξιόλογη φάση του ματς. Στο 32΄ο Μίνγκας έστρωσε στο ύψος της μικρής περιοχής για τον Μπαλού ο οποίος με δυνατό συρτό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Τα σύννεφα άρχισαν να πυκνώνουν πάνω από το στρατόπεδο του Άρη, ωστόσο μια καταπληκτική προσπάθεια του Σολτάνι έφερε τα απομάκρυνε. Ο Αλγερινός μέσος έπιασε ασύληπτο σουτ φέρνοντας το ματς στα ίσα στο 50ο λεπτό. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία και αφού απείλησαν με τον Σολτάνι στο 67΄, έφτασαν στην ανατροπή με τον Μίτσελ να εκτελεί απευθείας το φάουλ και τον Σικαλιά να μην μπορεί να συγκρατήσει τη μπάλα στο 75΄.

Ο Πανθρακικός προσπάθησε να στείλει το ματς στην παράταση και απείλησε με την κεφαλιά του Σουλτανίδη στο 80ο λεπτό, ενώ στις καθυστερήσεις ο Βελλίδης αντέδρασε ξανά άψογα στο σουτ του Γωνιάδη. Η φάση του ματς, όμως, έγινε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Κοντογουλίδης από εξαιρετική θέση μέσα από την περιοχή δεν κατάφερε να σημαδέψει σωστά.

Στην παράταση ο ΟΦΗ – Πέρασε και ο ΠΑΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε