Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

«Κιτρινόμαυρη» δίψα για την κούπα

ΦΩΤΟ, EUROKINISSI
Έτοιμοι να παλέψουν για τον πρώτο τους τίτλο μετά από 9 χρόνια εμφανίζονται όλοι στην ΑΕΚ. Η δέσμευση του Χιμένεθ και το… φάρμακο του Καφέ. Τα πλάνα του Ισπανού που άφησε εκτός Γιάχιτς και Μπερνς, Αδαμιδής: «Το ματς της εικοσαετίας».

Η πιο μεγάλη ώρα για την «Ένωση» έφτασε. Ο Μανόλο Χιμένεθ και οι παίκτες του έχουν την ευκαιρία να κατακτήσουν ένα τρόπαιο για πρώτη φορά μετά το 2002 και τον τελικό με τον Ολυμπιακό.
 
Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο Ανδαλουσιανός τεχνικός δήλωσε περήφανος που θα διεκδικήσει το τρόπαιο και ζήτησε από τους παίκτες του τη νίκη με κάθε τρόπο, ενώ ο Παντελής Καφές τόνισε πως η κατάκτηση του Κυπέλλου θα αποτελέσει φάρμακο για όσες δυσκολίες πέρασε η ομάδα μέσα στη σεζόν.
 
Στα αγωνιστικά ο Μανόλο Χιμένεθ είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες ενώ αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τους Σανέλ Γιάχιτς και Νέιθαν Μπερνς. Σε ότι αφορά τους έντεκα που θα ξεκινήσουν αυτοί, εκτός απροόπτου, θα είναι: Ο Σάχα κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Καράμπελας, Γεωργέας, Ματέος και Δέλλας, στη μεσαία γραμμή οι Ντιόπ, Μίτσελ και Μάκος με τον Λυμπερόπουλο να αγωνίζεται πίσω από Σκόκο και Μπλάνκο.
 
Αξίζει να αναφερθεί πως στις τάξεις των κιτρινόμαυρων οπαδών επικρατεί παροξυσμός καθώς ήδη έχουν εξαντληθεί 35.000 εισιτήρια με την ζήτηση να είναι ακόμα μεγάλη.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε