Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

“Κιτρινόμαυρο” τεστ… ανετοιμότητας – “Φιλική” τριάρα από την Ανόρθωση

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Τεστ ετοιμότητας είχε χαρακτηρίσει ο Μανόλο Χιμένεθ το φιλικό παιχνίδι με την Ανόρθωση, ωστόσο μόνο ικανοποιημένος δεν μπορεί να είναι από όσα είδε στην ήττα της ΑΕΚ με 3-0.

Μόλις στο 4ο λεπτό ο Κωσνταντόπουλος απομάκρυνε δύσκολα το σουτ του Βουτσίτσεβιτς και τέσσερα λεπτά αργότερα ήρθε το πρώτο γκολ για την Ανόρθωση. Μετά από ωραία πάσα του Λαμπορδέ, ο Αγκέλοφ εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια του τερματοφύλακα της ΑΕΚ και με ωραίο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 18΄η κυπριακή ομάδα διπλασίασε τα τέρματα της σε μία φάση καρμπόν με αυτή του πρώτου γκολ. Ο Λαμπόρδε και πάλι σε ρόλο δημιουργού βρήκε τον Αγκέλοφ ο οποίος πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Κωνσταντόπουλο.
 
Στη συνέχεια η “Ένωση” πήρε την κατοχή της μπάλας, ωστόσο δεν μπορούσε να βρει τον δρόμο προς την αντίπαλη περιοχή. Από την άλλη πλευρά η Ανόρθωση με τον Αγκέλοφ να ταλαιπωρεί συχνά πυκνά τον Κοντοέ ήταν πιο απειλητική.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο και με τις πολλές αλλαγές ο ρυθμός έπεσε, ωστόσο η Ανόρθωση εκμεταλλευόμενη ακόμα ένα λάθος της άμυνας των “κιτρινόμαυρων” κατάφερε να φτάσει και σε τρίτο γκολ. Μετά από ασυνεννοησία του Κοντοέ με τον Κωνσταντόπουλο ο Μιχαήλ έγραψε το τελικό 3-0 στο 80ο λεπτό, ενώ πέντε λεπτά αργότερα λίγο έλειψε να γίνει και το 4-0 με το σουτ του Μιχαήλ να σταματάει στο δοκάρι.
 
Η εικόνα της “Ένωσης” δεν μπορεί παρά να προβλημάτισε τόσο τον κόσμο της ομάδας όσο και τον Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος έχει ως μοναδικό ελαφρυντικό πως ακόμα δοκιμάζει πράγματα και σχήματα. Το γεγονός πάντως πως η ΑΕΚ δεν έφτιαξε ούτε μία ευκαιρία της προκοπής απέναντι στην Ανόρθωση μία εβδομάδα πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων μόνο ενθαρρυντικό σημάδι δεν είναι.

Οι συνθέσεις:
 
Aνόρθωση: Κόζατσικ, Άντιτς, Τόμασιτς, Βουτσίτσεβιτς, Ρονγάτο, Λεϊβακαμπέσι, Λαμπάν, Λαμπόρδε, Κόλιν, Αγκέλοφ, Σπρόνγκερ

ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Κοντοές, Δέλλας (79′ , Κάλα, Καράμπελας (46′ Εγγλέζου, 77′ Γεωργέας), Αγκιρίμπα (46′ Γκουλόν), Κλωναρίδης (40′ Γκερέιρο), Κάρλος (70’, Σιαλμάς (46′ Μπερνς) , Λεονάρντο (70′ Λαγός), Τσίτας (46′ Μπέλεκ)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε