Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

“Κλείδωσε” η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου στον Παναθηναϊκό

Ο Τζόνι Βεκρής
Ο Τζόνι Βεκρής, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Στα 15 εκ. ευρώ εγκρίθηκε ομόφωνα η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Την Τετάρτη θα γίνουν οι τελικές αρχαιρεσίες για το νέο Δ.Σ.

Υπο προϋποθέσεις “έκλεισε” το θέμα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟ. Μπορεί η έγκριση να έγινε σε χρόνο ρεκόρ, αλλά κάποιοι από τους μετόχους κράτησαν…΄”μυστικές” τις προθέσεις τους, μέχρι να οριστεί ο νέος Πρόεδρος.

“Θέλω να σας ενημερώσω ότι εγκρίθηκε ομόφωνα η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της τάξης των 15.230.000 Ευρώ για θέματα αριθμητικά και κλασματικών μετοχών και η απόφαση ήταν ομόφωνη”, δήλωσε μετά την πολυαναμενόμενη γενική συνέλευση που κράτησε μόλις 40 λεπτά, ο προεδρεύων Τζόνι Βεκρής.
 
Παράλληλα εξελέγη νέο 20μελές Δ.Σ. το οποίο απαρτίζεται από τους: Μαυροκουκουλάκη, Σιούφα, Ησαϊα, Πολέμη, 
Π.Γιαννακόπουλο, Νικόλας Βαρδινογιάννης του Θεοδώρου, Νικόλας Βαρδινογιάννης του Γεωργίου, Γόντικας, Βεκρής, Γιολάνας, Κυριακόπουλος, Μήτσου, Παντελιδάκης, Πουρσανίδης, Σαμαράς, Σκιάνης, Δάβαρης, Σπηλιωτόπολος και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ως εκπρόσωπος του Eρασιτέχνη. 

Άγνωστες προθέσεις-“Κλειστά χαρτιά”

Τέλος, ο κ.Βεκρής τόνισε ότι δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη στο ποιοι θα συμμετέχουν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Απλά οι εκπρόσωποι των κ.κ. Ζολώτα και Πατέρα και ο κ. Παπαγεωργόπουλος είπαν ότι θα συμμετέχουν στην αύξηση με την εκλογή του νέου Προέδρου.  

Όλοι οι μέτοχοι έχουν περιθώριο 30 ημερών για να γνωστοποιήσουν αν θα συμμετάσχουν ή όχι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε