Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

“Kλείδωσε” πλέι οφ η ΑΕΚ! Υποβιβάστηκε ο Λεβαδειακός!

“Kλείδωσε” πλέι οφ η ΑΕΚ! Υποβιβάστηκε ο Λεβαδειακός!

Δύο ημέρες μετά τη μαύρη επέτειο του υποβιβασμού της ( 21 Απριλίου 2013) η ΑΕΚ… έστειλε στη Football League τον Λεβαδειακό, τον οποίο νίκησε 2-0 στη Λιβαδειά. Παράλληλα, η Ενωση “κλείδωσε” την παρουσία της στα πλέι οφ!

To live

Ο Λεβαδειακός υποβιβάστηκε σε αγωνιστικό επίπεδο εφόσον και δεν υπάρξουν πειθαρχικές ποινές σε άλλες ομάδες στη συνέχεια θα πει “αντίο” στη μεγάλη κατηγορία.

Με γκολ του Σέρχιο Αραούχο στο 87΄ κι αυτογκόλ του Μουλόπουλου στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων “καθάρισε” η Ενωση το ματς .

Οι γηπεδούχοι στο 2ο λεπτό διαμαρτυρήθηκαν ζητώντας την αποβολή του Βράνιες για μαρκάρισμα εκτός περιοχής στον Τόνι Σίλβα, αλλά ο Ζαχαριάδης έδειξε “παίζετε”. Στο 8΄ το σουτ του Καραμπουέ πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 34΄ το απ’ ευθείας φάουλ του Σουμπίνιο έστειλε την μπάλα άουτ.

Ο Λεβαδειακός έχασε ευκαιρία στο 51΄, όταν ο Σίλβα βρέθηκε τετ α τετ με τον Μπάρκα, ύστερα από λάθος του Αραβίδη. Ομως, ο επιθετικός των Βοιωτών πλάσαρε άουτ! Στο 59΄ ο Ναμάσκο επενέβη ουσιαστικά στο σουτ του Γιόχανσον.
 
Οι γηπεδούχοι έχασαν νέα ευκαιρία στο 73΄! Ο Καραμπουέ βγήκε στην αντεπίθεση, έδωσε στον ελεύθερο Νιάσε που βρέθηκε απέναντι στον Μπάρκα κι έστειλε άουτ την μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Στο 87΄ ο Αραούχο τσίμπησε την μπάλα κι άνοιξε το σκορ και στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ναμάσκο έστειλε την μπάλα στα πόδια του Μουλόπουλου προσπαθώντας να αποκρούσει, κι από την κόντρα κατέληξε στα δίχτυα του.
 
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Φαράντος): Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Ουόν, Τριποτσέρης (90΄ Σένκα), Μεντί, Καραχάλιος (88΄ Κουλιμπαλί), Νιας, Λάτσι (69΄ Μαχαίρας), Καραμπουέ, Σουμπίνιο, Τόνι Σίλβα.
 
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο, Βράνιες, Κολοβέτσιος, Βινίσιους, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Μπακασέτας (61΄ Χριστοδουλόπουλος), Βάργκας, Αραβίδης (75΄ Αραούχο), Πέκχαρτ (67΄ Αλμέιδα).

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε