Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Κλείνει τη Δευτέρα Κοστάντσο και Κωνσταντόπουλο ο Ολυμπιακός

Κλείνει τη Δευτέρα Κοστάντσο και Κωνσταντόπουλο ο Ολυμπιακός

Οι ερυθρόλευκοι έψαξαν αρκετά αλλά φαίνεται να καταλήγουν στον Αργεντινό πορτιέρο της Βασιλείας και στον 32χρονο διεθνή της Κέρκυρας.

Δεν αποκλείεται και οι δύο περιπτώσεις να έχουν κλείσει μέχρι τη Δευτέρα. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε φαίνεται ότι αποφάσισε να εμπιστευτεί την υπεράσπιση της εστίας των ερυθρόλευκων στον Φράνκο Κοστάντσο.

Ο μάνατζερ του Αργεντινού μιλώντας στον Πρωταθλητή επιβεβαίωσε το καλό κλίμα που υπάρχει στις συζητήσεις:

“Μένουν λεπτομέρειες με τον Ολυμπιακό. Υπάρχει προσέγγιση σχεδόν σε όλα και αισιοδοξώ ότι θα τελειώσουμε στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Να δώσω ποσοστό ολοκλήρωσης της συμφωνίας; Δεν μπορώ να μιλήσω για ποσοστά. Όπως είπα και πριν είμαστε πάτα πολύ κοντά. Κάποιες λεπτομέρειες μένουν οι οποίες θα καθορίσουν την έκβαση των διαπραγματεύσεων. Αν δεν υπογράψουμε συμβόλαια δεν μπορώ να πω για τελειωμένη δουλειά. Υπομονή λίγες ακόμη μέρες και θα μάθετε αν ο Φράνκο έρθει στην Ελλάδα.”

Από εκεί και πέρα ο Βαλβέρδε φαίνεται ότι κατέληξε και για τον δεύτερο τερματοφύλακα της ομάδας. Αυτός θα είναι όπως όλα δείχνουν ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος που πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά με την Κέρκυρα, ενώ έχει ήδη κληθεί στην Εθνική ομάδα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε