Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Κλείνει την ερχόμενη εβδομάδα η υπόθεση με τις κασέτες

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Ανδρέας Φάκος, θα παραλάβει τα στοιχεία που συλλέχθηκαν από τον αθλητικό εισαγγελέα για να τα εξετάσει και θα αποφασίσει αν θα πρέπει να αποδοθούν ευθύνες σε πρόσωπα η συλλόγους.
Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα τελειώσει, όπως όλα δείχνουν, το θέμα με τις κασέτες.
 
Ο αθλητικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σημιτζόγλου, αναμένεται να πάρει αποφάσεις όσον αφορά τις διώξεις που θα ασκήσει, είτε αυτή θα είναι κατά προσώπων, η κατά παντός υπευθύνου, παραπέμποντας την υπόθεση στον ανακριτή.
 
Τα στοιχεία που συνέλεξε ο αθλητικός εισαγγελέας θα σταλούν την άλλη εβδομάδα και στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Ανδρέα Φάκο, ο οποίος και θα εξετάσει -πλέον και σε αθλητικό επίπεδο- αν προκύπτουν ευθύνες και πρέπει να επιβληθούν ποινές σε φυσικά πρόσωπα και ομάδες.
 
Όσον αφορά την υπόθεση του αγώνα του Ολυμπιακού με την Μακάμπι, ο εισαγγελέας κ. Μπαξεβάνης έχει ζητήσει την συνδρομή της ιταλικής δικαιοσύνης, λόγω του Ιταλού διαιτητή που είχε σφυρίξει τον συγκεκριμένο αγώνα. Ότι στοιχεία προκύψουν θα ληφθούν υπόψη και για τις αποφάσεις των μηνύσεων του Αχιλλέα Μπέου σε βάρος του Νικόλα Πατέρα και του Αλέξη Κούγια.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε