Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Κλείνουν τη Θύρα 7, τη Θύρα 13, τη Θύρα 21, τη Θύρα 4 και όλους τους συνδέσμους – Απειλή να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

– Ο Υπ. Πολιτισμού και Τουρισμού πρότεινε την αναστολή της λειτουργίας όλων των συνδέσμων οπαδών για έναν χρόνο
– Σκληρότερες ποινές για τους στημένους αγώνες
– Εντός του καλοκαιριού έτοιμο το νέο νομοσχέδιο για τον αθλητισμό
– Τι ειπώθηκε για τον Πιλάβιο, την Ουέφα και την πιθανότητα να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα

Με κυρίαρχο θέμα συζήτησης τα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στο ελληνικό ποδόσφαιρο ολοκληρώθηκε η συζήτηση στο ΚΤΕ αθλητισμού.
 
Την πρόθεση της Πολιτείας να χυθεί άπλετο φως στο θέμα των “στημένων” εξέφρασε ο Παύλος Γερουλάνος τονίζοντας πως είναι μεγάλη ευκαιρία για να γίνει η κάθαρση στον χώρο του ποδοσφαίρου. Ο Υπ. Πολιτισμού και Τουρισμού υποστήριξε πως το νέο νομοσχέδιο που θα ψηφιστεί στα τέλη του καλοκαιριού θα προβλέπει την αναστολή της λειτουργία των συνδέσμων οπαδών για έναν χρόνο και μέχρι να προσαρμοστούν στο νέο πλαίσιο λειτουργίας τους.
 
Υποστήριξε, επίσης θα μετατραπεί από πλημμέλημα σε κακούργημα το αδίκημα των στημένων αγώνων ενώ υπογράμμισε πως θα θεσπιστεί το ηλεκτρονικό εισιτήριο σε όλα τα γήπεδα.
 
Παράλληλα, ο Γερουλάνος πέταξε το μπαλάκι σε ΕΠΟ, Ουέφα και δικαιοσύνη τονίζοντας: “Εάν δούμε επιχειρήσεις κουκουλώματος είτε από την ΕΠΟ είτε από την ΟΥΕΦΑ τότε έχουμε τα εργαλεία και μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε είτε για να βγούμε εκτός ευρωπαϊκού πλαισίου είτε για να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Τώρα τον λόγο έχει η δικαιοσύνη, την οποία και εμπιστευόμαστε”.
 
Σε παρέμβαση της η Πέμη Ζούνη αναρωτήθηκε πως είναι δυνατόν καταζητούμενοι από τον χώρο του ποδοσφαίρου να πίνουν καφέ στο Κολωνάκι, ενώ ο Νίκος Τσώνης υπογράμμισε: “Θέλω να χαρώ από τις τελευταίες αποκαλύψεις, αλλά με προβληματίζει που στα στημένα ματς που μας αποκάλυψε η ΟΥΕΦΑ δεν βλέπω Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε