Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

“Κλειστά χαρτιά” από Σάντος για άμυνα και κέντρο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Γαλανόλευκης στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να μην ξεκαθαρίζει το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Μαλεζά και αν θα υπάρξει αλλαγή στο κέντρο, σε περίπτωση οπισθοχώρησης του Κατσουράνη.

Ο Φερνάντο Σάντος προτίμησε να μην επιβαρύνει τους διεθνείς κι έτσι όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στη Βοσνία (με εξαίρεση τους Σαλπιγγίδη, Καραγκούνη και Μήτρογλου που μπήκαν αλλαγή) ακολούθησαν χαλάρωμα, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάσθηκαν κανονικά.

Ευχάριστη έκπληξη για τους διεθνείς η παρουσία αρκετών φιλάθλων αλλά και του Σοφοκλή Πιλάβιου. Παρά την ισοπαλία με τη Βοσνία, το κλίμα στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι εξαιρετικό και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι η Εθνική θα επιστρέψει από τη Σλοβακία με το τρίποντο στις αποσκευές της…

Οσον αφορά τα αγωνιστικά πλάνα, ο Σάντος δεν αποκάλυψε τις σκέψεις του, αφού ακόμα δεν έχει καταλήξει στο ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Μαλεζά στο κέντρο της άμυνας.

Πιθανότατα η Εθνική θα παραταχθεί με 4-4-2 στη Μπρατισλάβα με έναν εκ των Σιόβα ή Κατσουράνη να πλαισιώνει τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο στα στόπερ. Οι υπόλοιποι δέκα παίκτες θα είναι οι ίδιοι που ξεκίνησαν κόντρα στην Βοσνία (Καρνέζης, Παπασταθόπουλος, Τοροσίδης, Σπυρόπουλος, Μανιάτης, Κατσουράνης, Τζιόλης, Φορτούνης, Σαμαράς και Γκέκας).

ΦΩΤΟ Newsports (αρχείο)

Σε περίπτωση που ο Κατσουράνης οπισθοχωρήσει στο κέντρο της άμυνας, ο Μανιάτης θα παίξει ως εσωτερικός μέσος και ο Νίνης θα ξεκινήσει δεξιά στη μεσαία γραμμή.

Η Εθνική αναχωρεί στις 11 το πρωί της Δευτέρας για τη Μπρατισλάβα ενώ ο Φερνάντος Σάντος θα δώσει συνέντευξη Τύπου το βράδυ.

Τοροσίδης: Υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμα…

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε