Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Κλοπ: Αν δείξουμε πειθαρχία, θα κερδίσουμε

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Ο προπονητής της Ντόρτμουντ μίλησε για την αναγκαιότητα της νίκης επί του Ολυμπιακού στο παιχνίδι της Τρίτης, υποστηρίζοντας ότι οι παίκτες του θα πρέπει να παραμείνουν πειθαρχημένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα για να πάρουν το επιθυμητό -γι’ αυτούς- αποτέλεσμα.
“Θα αλλάξω τα πλάνα μου σε σχέση με το παιχνίδι στον Πειραιά. Περισσότερες πληροφορίες όμως δεν θα δώσω. Κάτι θα αλλάξω πάντως γιατί θέλω να κερδίσω το παιχνίδι”, δήλωσε αρχικά ο Γιούργκεν Κλοπ και συνέχισε…
 
“Ποτέ στην καριέρα μου ως προπονητής δεν έχω πει με ποιο αποτέλεσμα πρέπει να νικήσουμε. Το σίγουρο είναι πως πρέπει να νικήσουμε και να δείξουμε πειθαρχία. Όπως είναι η κατάσταση τώρα, αυτό που θέλω είναι να πάρουμε τη νίκη για να φτάσουμε τους τέσσερις βαθμούς. Όλα τ’ άλλα δεν έχουν τόση σημασία.
 
Θα αλλάξουν κάποια πράγματα. Στο 1-0 με τη Στουτγκάρδη η άμυνα δεν αντέδρασε καλά. Δεν ήταν όμως σ όλο το παιχνίδι. Γι΄αυτό πρέπει να δείξουμε πειθαρχία, να μην χαλαρώσουμε καθόλου και να δώσουμε έμφαση στην άμυνα. Αν δώσουμε έμφαση στην άμυνα τότε θα νικήσουμε.
 
Δεν είναι θέμα φυσικής κατάστασης. Γι’ αυτό βλέπουμε πως δεν έχουμε χαλαρότητα στο φινάλε, αλλά στη μέση. Μας έχει κοστίσει η χαλαρότητα και γι’ αυτό αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι στο Τσάμπιονς Λιγκ πρέπει να είμαστε 100% πειθαρχημένοι.
 
Θα προτιμούσα να διαλέξω το αποτέλεσμα για το δικό μας ματς. Ας νικήσουμε εμείς και ας φέρουν όλοι οι άλλοι ισοπαλία. Το ίδιο λέω και για την Μπουντεσλίγκα.
 
Έχω εντυπωσιαστεί από το πάθος και τους ποιοτικούς παίκτες που έχει ο Ολυμπιακός. Είναι ισχυρή ομάδα αγωνιστικά και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί κάθε λάθος. Το σύστημα δεν έχει σημασία. Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να κερδίσει στα πρώτα δύο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ που έπαιξε καλά. Περιμένουμε έναν ισχυρό Ολυμπιακό, αλλά εμείς θα κερδίσουμε”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε