Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Κλοπ: “Δεν γίνεται να τερματίσουμε 15οι”

Κλοπ: “Δεν γίνεται να τερματίσουμε 15οι”

Η φετινή Λίβερπουλ είναι ικανή για μεγάλα πράγματα. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ στο 4ο ντέρμπι που έδωσε από την έναρξη της περιόδου και τρίτο εκτός έδρας, πέτυχε τεράστια νίκη στο «Στάμφορντ Μπριτζ» επί της Τσέλσι με 2-1, υποχρεώνοντας το συγκρότημα του Αντόνιο Κόντε στην πρώτη ήττα του στο πρωτάθλημα.

Μετά το «διπλό» επί της Άρσεναλ στο «Εμιρετς», το 4-1 επί της Λέστερ (εντός) και το 1-1 με την Τότεναμ πάλι στο Λονδίνο, οι «κόκκινοι» πήραν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και πάλι στη βρετανική πρωτεύουσα. Η μοναδική ήττα που έχει φέτος η Λίβερπουλ είναι από την Μπέρνλι (0-2). Την τελευταία αγωνιστική η Λίβερπουλ ήταν και πάλι σαρωτική, καθώς συνέτριψε με 5-1 τη Χαλ στο «Ανφιλντ» και είναι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς.

Ετσι ο Γερμανός τεχνικός έχει οδηγήσει την Λίβερπουλ στο καλύτερο ξεκίνημα της ομάδας των τελευταίων οκτώ ετών, από τότε δηλαδή που ήταν στον πάγκο της ο Ράφα Μπενίτεθ. Ο Κλοπ φιλοξενήθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή του Τζέιμι Κάραχερ και παραδέχθηκε πως μεγάλος στόχος είναι η κατάκτηση του φετινού τίτλου στην πρέμιερ λιγκ:

«Δεν γίνεται να έχουμε τόσο καλές στιγμές και να τερματίσουμε στην 15η θέση. Με την ποιότητα που διαθέτουμε, ξέρω πως όλοι επιθυμούν να ακούσουν πως θέλουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Φυσικά και θέλουμε να το κερδίσουμε, αλλά δεν ξέρω πότε θα συμβεί. Μακάρι να το πετύχουμε τη φετινή σεζόν. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα κάνουμε τα πάντα ώστε να μην απομακρυνθούμε από τις υπόλοιπες ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε