Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Κωδικός… Σισοκό!

ΦΩΤΟ GAZZETTA.GR
ΦΩΤΟ GAZZETTA.GR

Το gazzetta.gr ρώτησε και έμαθε για τον Ιμπραΐμ Σισοκό. Πως και που παίζει. Ποιες οι ικανότητες του και γιατί αν και εξτρέμ η επικείμενη μεταγραφή του Παναθηναϊκού… δεν σκοράρει.

Το επιτάσσει η εποχή της λιτότητας. Τότε που οι αγελάδες ήταν παχιές και οι μεταγραφές… αεροδρομίου, τότε ήξερες. Τα αποκτήματα ήταν διάσημα και η δουλειά πιο εύκολη. Απαντες γνώριζαν τον Τζιοβάνι ή τον Πάουλο Σόουζα. Τώρα τα ονόματα που παίζουν είναι αυτά των Μιγκέλ Βίτορ και Ιμπραΐμ Σισοκό. Εδώ θα ασχοληθούμε με τον δεύτερο, ο οποίος φέρεται ως επικείμενο απόκτημα του Παναθηναϊκού.

Να τον έχουμε παρακολουθήσει εμείς ζωντανά ή σε κάποιο εμπεριστατωμένο βίντεο, τέτοια περίπτωση είναι εύλογο πως δεν υπάρχει. Αρχίσαμε λοιπόν τα τηλέφωνα προς την Κοΐμπρα, όπου εδρεύει η Ακαντέμικα. Εκεί γαλουχήθηκε πιτσιρικάς στις ακαδημίες της και τη σεζόν 2010-’11 έκανε το μεγάλο ξεπέταγμα. Το καλοκαίρι του 2011 μάλιστα ο Ζεσουάλδο Φερέιρα προσπάθησε να τον φέρει στην Παιανία (τελικά τον Γενάρη κατέληξε αντί 1,5 εκατ. στη Βόλφσμπουργκ). Εκείνη την περίοδο τα πορτογαλικά ΜΜΕ υποστήριζαν πως ήταν θέμα χρόνου να πάει σε Μπενφίκα ή Πόρτο που όμως δεν πρόλαβαν να κάνουν την κίνηση τους λόγω Γερμανίας.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr

Πολύ κοντά σε Σισόκο ο Παναθηναϊκός

Πήρε την έγκριση η “Παναθηναϊκή Συμμαχία”

Την έδειραν στο Βερολίνο γιατί πανηγύρισε το γκολ της Ελλάδας!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε