Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Κοέν: “Προτιμώ τον Παναθηναϊκό από την Αγγλία”!

Κολακευμένος και ενήμερος για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού δήλωσε ο πρώην άσος της Μπόλτον που εξέφρασε την επιθυμία του να μετακομίσει στην Ελλάδα.

Διατεθειμένος να περιμένει τις εξελίξεις με τον Σιμάο για να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό είναι ο Ταμίρ Κοέν. Ο Ισραηλινός μέσος που έμεινε ελεύθερος από την Μπόλτονν βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και σε περίπτωση που πουληθεί ο Σιμάο θα μετακομίσει στην Παιανία.
 
«Ασφαλώς και είμαι ενήμερος για τον Παναθηναϊκό. Έχει γίνει προσέγγιση προς την πλευρά μου και δεν κρύβω ότι είμαι κολακευμένος. Θα ήταν ό,τι καλύτερο για μένα να πάω στην ελληνική ομάδα. Πρόκειται, άλλωστε, για μία πολύ γνωστή ευρωπαϊκή ομάδα. Όλοι ξέρουμε ότι πρόκειται για έναν σύλλογο που παίζει σε τοπ επίπεδο, που κάνει πρωταθλητισμό και σίγουρα είναι τιμητικό το γεγονός ότι ενδιαφέρεται για μένα» δήλωσε αρχικά ο 27χρονος χαφ στην εφημερίδα “Goal” για να συμπληρώσει:

«Αποφάσισα να απορρίψω κάποιες προτάσεις που είχα από ομάδες της Premier League διότι προτιμώ σε αυτή τη φάση της ζωής μου να είμαι όσο πιο κοντά γίνεται στην οικογένειά μου και το Τελ Αβίβ».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε