Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Κοινή δήλωση παικτών 9 ομάδων της Α1: Στηρίζουμε την απεργία

ΦΩΤΟ ΕUROKINISSI.

Το “μπάχαλο” στο χώρο του μπάσκετ συνεχίζεται. Την ώρα που οι ΚΑΕ έχουν ανακοιώσει τη συμμετοχή τους στα ματς του Σαββατοκύριακου οι παίκτες αντιδρούν και συνεχίζουν την απεργία.

Η κοινή δήλωση των αθλητών:

“Μετά από επικοινωνία η οποία έγινε στις 3.50μ.μ. οι αθλητές των ομάδων: Πανιώνιου, Αμαρουσίου, Ηρακλή, ΠΑΟΚ, Άρη, Κολοσσού, ΑΕΚ, Καβάλας, Ηλυσιακού προκύπτει η ακόλουθη ομόφωνη δήλωση: «Εμείς οι παίκτες των παραπάνω ομάδων στηρίζουμε την απεργία η οποία έχει εξαγγελθεί και θα συμμετέχουμε κανονικά σε αυτήν.”

Νωρίτερα ο ΠΣΑΚ είχε βγάλει ανακοίνωση που ενημέρωνε για τη συνέχιση της απεργίας.

Από τις υπόλοιπες ομάδες ο Ίκαρος με ανακοίνωση του τονίσε ότι οι παίκτες θα παίξουν ενώ από χθες τον ίδιο δρόμο είχε ακολουθήσει και ο Πανελλήνιος. Το Περιστέρι είναι η τρίτη ομάδα που θα αγωνιστεί κανονικά.

Η ανακοίνωση του Περιστερίου:

1) Κοινή δήλωση των Ελλήνων καλαθοσφαιριστών της ΚΑΕ Γ.Σ. Περιστερίου:

“Εμείς οι καλαθοσφαιριστές της ΚΑΕ του ΓΣ Περιστερίου αποφασίσαμε ομόφωνα όπως: στον προγραμματισμένο αγώνα με την ΚΑΕ Κολοσσός Ρόδου ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 24/10 στη Ρόδο, να συμμετάσχουμε ΚΑΝΟΝΙΚΑ με ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΘΕΣΗ, αποδεχόμενοι την πρόταση του αρμόδιου υφυπουργού για χρονική πίστωση ενός μήνα με σκοπό τη διευθέτηση των χρόνιων ανεπίλυτων αιτημάτων μας”.
 
2) Κοινή δήλωση της διοίκησης της ΚΑΕ:

“Η διοίκηση της ΚΑΕ του ΓΣ Περιστερίου δηλώνει ότι εάν στον προβλεπόμενο χρόνο που ζήτησε η Πολιτεία δεν ικανοποιηθούν βασικά αιτήματα των παικτών, τότε  τάσσεται αλληλέγγυα στον αγώνα τους για την ταχύτερη τακτοποίησή τους.”

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δεν έχουν βγάλει κάποια ανακοίνωση.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της Α1:

Σάββατο 23/10

17:00 Άρης-Ολυμπιακός (NOVA)
17:00 Καβάλα-Ηλυσιακός
19:00 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (ET1)
 
Κυριακή 24/10

16:30 ΑΕΚ-Ικαρος Καλλιθέας (Nova4)
17:00 Ηρακλής-Πανελλήνιος
17:00 Κολοσσός-Περιστέρι (ΕΤ1)
19:00 Πανιώνιος-Μαρούσι

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε