Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Κοινή “πλεύση” κατά της βίας

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Συνάντηση με τον υφυπουργό Πολιτισμού, Γιώργο Νικητιάδη είχαν οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Σταύρος Αδαμίδης. Βασικό αντικείμενο συζήτησης ήταν η βία στα γήπεδα.

Η συνάντηση, στην οποία υπήρξε πλήρης ταύτιση απόψεων, έγινε στο πλαίσιο των επαφών που κάνει ο κ. Νικητιάδης με όλους τους προέδρους των ομάδων της Σουπερ Λίγκας, με βασικό θέμα συζήτησης την πάταξη των φαινομένων βίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

“Ήταν εποικοδομητική η συζήτηση μας με τον υπουργό και θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε και εμείς ως Ολυμπιακός με κάθε τρόπο για να παταχθεί το φαινόμενο της βίας”, σχολίασε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο Σταύρος Αδαμίδης, αφού παραδέχθηκε ότι για την επιτυχή αντιμετώπιση των φαινόμενων βίας είναι αναγκαία η συνεργασία όλων των ομάδων και της Πολιτείας, δήλωσε: “Η Πολιτεία θα μας βρει αρωγούς στην προσπάθεια που κάνει για την καταπολέμηση της βίας. Εμείς είμαστε εδώ πέρα, βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία και είναι πάρα πολύ ευχάριστο ότι ο κύριος Υπουργός βρίσκεται σε συνεχή και ανοιχτή επικοινωνία με όλες τις ομάδες”.

Παράλληλα ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, ανέπτυξε στον κ. Νικητιάδη το πλάνο που επεξεργάζονται οι «κιτρινόμαυροι» για την ανέγερση γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. “Εν τάχει περιγράψαμε το σχέδιο ανέγερσης γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο Υφυπουργός μας διαβεβαίωσε, όπως και ο κ. Μπιτσαξής παλαιότερα και το ΥΠΕΧΩΔΕ, ότι θα σταθούν αρωγοί μας στην προσπάθεια ανέγερσης γηπέδου στη νέα Φιλαδέλφεια. Εμείς τις επόμενες 4 με 5 εβδομάδες θα υποβάλλουμε τους φακέλους με δύο διαφορετικά σχέδια ανέγερσης γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια και θα περιμένουμε μετά τους επόμενους 1-2 μήνες να ξέρουμε αν είναι εφικτά”, κατέληξε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε