Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Κόκε: Παίζαμε εντός έδρας – Κούπερ: Τα δώσαμε όλα

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Πανευτυχείς οι πρωταγωνιστές του ιστορικού θριάμβου του Άρη, αφιέρωσαν στον κόσμο που βρέθηκε στο Βιθέντε Καλντερόν την τεράστια νίκη επί της Ατλέτικο.

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ στάθησε στη μεταμόρφωση των παικτών του σε σχέση με τα ματς στην Ελλάδα:

“Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που ήρθε εδώ. Εσείς μου λέτε ότι είναι μία ιστορική νίκη. Εγώ θα σας πω ότι είναι μία πολύ μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά. Αυτό που μου μένει είναι η μεγάλη προσπάθεια των παικτών μου. Είχα πει πως δεν έχει τελειώσει τίποτα. Εμείς κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Κάναμε λάθη σε κάποιους τομείς αλλά τα καταφέραμε. Αφιερώνουμε τη νίκη στον κόσμο μας. Οι παίκτες μου τα άφησαν όλα μες στο γήπεδο. Δεν άφησαν τίποτα για τα αποδυτήρια.

Όσον αφορά στη διαφορά του αγωνιστικού μας πρόσωπου στην Ευρώπη σε σχέση με την Ελλάδα υπάρχουν πάρα πολλοί ανθρώπινοι παράγοντες, που πρέπει να αξιολογηθούν. Υπάρχει άλλο κίνητρο και ανεβασμένο κίνητρο στην Ευρώπη. Μακάρι να το έχουμε πάντα.

Δεν θα έλεγα πως αυτό είναι κάτι το φυσιολογικό. Θα κοιτάξω να το βγάζω από τους παίκτες μου σε κάθε παιχνίδι. Στην Ελλάδα δεν έχουμε καλό πρόσωπο. Έχουμε μείνει πίσω.

Αντίθετα πηγαίνουμε πολύ καλά στην Ευρώπη. Θέλουμε όμως σταθερότητα και στην Ελλάδα. Αυτή είναι μία μεγάλη νύχτα για εμάς. Μία μεγάλη βραδιά για όλους. Θα πρέπει να την διασκέδασουμε και να την φυλάξουμε ως μία τελική ώθηση για ακόμη πιο σπουδαία πράγματα φέτος.”

Από την πλευρά του ο σκόρερ των δύο πρώτων τερμάτων του Άρη, Σέρχιο Κόκε τόνισε:

“Δεν θέλω να μιλήσω για τον εαυτό μου αυτό ήταν δευτερεύων. Σημασία έχει η μεγάλη νίκη που πετύχαμε και η νίκη των οπαδών μας που μας έκαναν να παίζουμε εντός έδρας. Αποδείξαμε ποια είναι η ομάδα του Άρη. Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν έχουμε βρει τα πατήματά μας και δεν τα έχουμε καταφέρει. Ωστόσο τέτοια ματς είναι διαφορετικά και όλους μας κάνουν να παίζουμε διαφορετικά. Πλέον κοιτάζουμε το πρωτάθλημα που θα πρέπει να βρεθούμε ψηλά.”

Ο σκόρερ του χρυσού γκολ, Νίκος Λαζαρίδης, τόνισε ότι δεν είναι ώρα για φιέστες:

“Είναι μια σπουδαία βραδιά. Είναι εκπληκτικό αυτό που κάναμε. Κερδίσαμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Είναι μια πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία. Συγχαρητήρια στα παιδιά και τον κόσμο. Παίξαμε πολύ καλά. Δεν μπορούμε να ετοιμάζουμε φιέστες. Έχουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο όπως είναι ο Αστέρας Τρίπολης.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε