Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Κόκκαλης: Αυτοί προκαλούν συνέχεια

Περίπου 2,5 ώρες κατέθετε ενώπιον του εισαγγελέα ο Σωκράτης Κόκκαλης και στην έξοδο του έκανε επίθεση στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού.

Δείτε τη δήλωση

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αρνήθηκε ότι ειπώθηκαν αυτά που γράφτηκαν, ενώ κατηγόρησε και μερίδα του τύπου.

 
Λίγο νωρίτερα είχαν καταθέσει στον εισαγγελέα Πειραιά οι δημοσιογράφοι που έγραψαν τις επίμαχες φράσεις.
 
Οι δηλώσεις του Σωκράτη Κόκκαλη:
 
“Ο μοναδικός που προκαλεί συνέχεια είναι ο κ. Πατέρας. Ασχολείται συνεχώς με τον Ολυμπιακό και δυναμιτίζει το κλίμα. Εγώ ποτέ δεν αναφέρθηκα ποτέ, ούτε με απασχολεί, στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός, σε αντίθεση με τον κ. Πατέρα που ασχολείται με μας. Καλώ τον κόσμο του Ολυμπιακού να μην απαντήσει στις προκλήσεις.
 
Για πρώτη φορά στα 20 χρόνια που είμαι πρόεδρος του Ολυμπιακού, μία ομάδα κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά. Θεωρώ ότι όσα βγήκαν προς τα έξω και ειδικά από την εφημερίδα “SPORTDAY” ήταν υποβλητέα.
 
Τέτοιου είδους εκφράσεις που έγραψαν οι εφημερίδες ουδέποτε ελέχθησαν. Είναι υποχρέωση μου και θα το κάνω και στο μέλλον όταν βλέπω ότι η ομάδα χρειάζεται την παρουσία μου για ν’ αποδίδει καλύτερο ποδόσφαιρο και ν’ ανεβαίνει η ψυχολογία της να πηγαίνω και να έχω επαφή με τους παίκτες.
Ο Ολυμπιακός δεν θέλει την βία. Είναι κατά της βίας. Θέλει να παίρνει τα πρωταθλήματα μέσα στους αγωνιστικούς χώρους με την αξία του και μέσα σε αθλητική ατμόσφαιρα, όπως κάνει τόσα χρόνια τώρα.
 
Όλα τα άλλα είναι φαντασιώσεις και μία στοχευμένη ενέργεια από πλευράς Παναθηναϊκού για να προκαλέσει τον κόσμο μας”.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε