Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Κόκκαλης: Εδώ θα μείνω

Ο Σωκράτης Κόκκαλης αναλαμβάνει δράση και προχωράει σε δραστικές αλλαγές
Ο Σωκράτης Κόκκαλης αναλαμβάνει δράση και προχωράει σε δραστικές αλλαγές, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης όχι μόνο δεν αποχωρεί από τον Ολυμπιακό αλλά ετοιμάζεται να λάβει δραστικά μέτρα και να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές για να αναστρέψει το κλίμα.

Ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων αναμένεται την Παρασκευή, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου, να ανακοινώσει τις αλλαγές που θα κάνει.

Η ενεργοποίηση του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και η παρουσία του Βασίλη Γκαγκάτση θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένες. Εκτός όμως από τους ανθρώπους που θα μπουν στην διοίκηση, υπάρχουν και αυτοί που θα αποχωρήσουν.

Το θέμα λοιπόν είναι για ποιους χτυπά η καμπάνα και ποιοι είναι αυτοί που θα “πληρώσουν” την κακή αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού.

Ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων είναι απογοητευμένος από τις αποδοκιμασίες του κόσμου κι αυτό γιατί μπορεί να μην είναι η πρώτη φορά που οι φίλαθλοι αποδοκιμάζουν την διοίκηση, όμως πλέον η κριτική στρέφεται ευθέως προς το πρόσωπο του Κόκκαλη.

Μετεγγραφική ρελάνς δεν αναμένεται να κάνει ο Ολυμπιακός και όλες οι διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ θα πραγματοποιηθούν το καλοκαίρι.

Εν τω μεταξύ ένα από τα μεγάλα ταλέντα που έχει ο Ολυμπιακός, ο Βασίλης Σκούρτης, φεύγει από την ομάδα και θα δοκιμάσει την τύχη του στην Λάτσιο. Ο παίκτης ζήτησε 250.000 ευρώ τον χρόνο από τους ερυθρόλευκους, ποσό που δεν έδωσε ο Ολυμπιακός.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε