Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Κόκκαλης-Μαρινάκης: Η καθοριστική συνάντηση

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Σε εξέλιξη είναι η κρίσιμη συνάντηση για το μέλλον του Ολυμπιακού, ανάμεσα στους δυο ανδρες. Αποφασίζουν αν θα προχωρήσουν “μαζί”.

Την περασμένη Τρίτη, Σωκράτης Κόκκαλης και Βαγγέλης Μαρινάκης βγήκαν χαμογελαστοί από τα γραφεία της ΠΑΕ, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για σήμερα. “Την Παρασκευή θα δούμε αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε”, δήλωσε ο Πρόεδρος των “ερυθρολεύκων”, με τον Έλληνα εφοπλιστή να κάνει λόγο για μια “επικοδομητική” συνάντηση.

Η Παρασκεύη, λοιπόν, έφτασε και τα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον όλων των φίλων του Ολυμπιακού, καθώς η συνάντηση, που βρίσκεται σε εξέλιξη, θα κρίνει κατά πολύ, αν θα βγεί από το “αδιέξοδο” ο σύλλογος του Πειραιά.

Η πραγματικότητα στους “ερυθρόλευκους” επιβάλλει να υπάρξει άμεση κινητικότητα, με δεδομένο ότι η προετοιμασία της ομάδας ξεκινά τη Δευτέρα.

Επιστρέφει ο Καστίγιο;

Εν τω μεταξύ, πολύ κοντά στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό είναι ο Νέρι Καστίγιο, σύμφωνα με την εφημερίδα “Πρωταθλητής”. Ο 26χρονος φαίνεται ότι τα βρήκε με τη Σαχτάρ και συμφώνησε να επιστρέψει στην Ελλάδα με μορφή δανεισμού, για ένα χρόνο, με την οψιόν αγοράς των 5 εκ. ευρώ να ισχύει για το επόμενο Καλοκαίρι.

Αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός δεν θα επιβαρυνθεί με τίποτα άλλο, πέραν της αμοιβής του ποδοσφαιριστή.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε