Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Κόκκινο ή μαύρο; – Ντέρμπι αποδείξεων στο Φάληρο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στο “Γ. Καραϊσκάκης” (20:30) στο σημαντικότερο ματς της σεζόν μέχρι τώρα. Να διατηρήσουν το σερί και το απόλυτο θέλουν οι “ερυθρόλευκοι”. Κρας τεστ τίτλου για τους “ασπρόμαυρους”. Τα πλάνα των δύο προπονητών.

Ο πρωταθλητής κόντρα στον πρωτοπόρο. Ο Βαλβέρδε εναντίον του Μπόλονι. Ο Μιραλάς εναντίον του Βιεϊρίνια. Μια “μάχη” βορά και νότου όπου ο κόσμος των δύο ομάδων περιμένει με ανυπομονησία και προσφέρει παραδοσιακά μεγάλες συγκινήσεις.
 
Από πολλά μπορεί να πιαστεί κανείς για να ξεκινήσει να γράφει για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ. Οι 16 συνεχόμενες νίκες των “ερυθρόλευκων” στο σπίτι τους είναι σίγουρα ένα στοιχείο πρωταρχικό που δίνει επιπλέον κίνητρο στους δύο αντιπάλους. Ο φορμαρισμένος ΠΑΟΚ του Μπόλονι θέλει να σπάσει αυτό το σερί και να στείλει ένα μήνυμα σε όλους πως φέτος είναι ικανός για το βήμα παραπάνω.
 
Από την άλλη οι “ερυθρόλευκοι” αντιμετωπίζουν το πρώτο ντέρμπι της σεζόν, σχεδόν, σαν τελικό αφού το νούμερο ένα ζητούμενο για την ομάδα του Πειραιά είναι να βρει ρυθμό συνεχίζοντας με εμφανίσεις ανάλογες του “Έμιρεϊτς” και να αποκτήσει συνέπεια στο παιχνίδι της. Μια συνέπεια που φαίνεται πως έχει βρει ο “δικέφαλος του βορρά” καθώς μετά την εύκολη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ, στρίμωξε για τα καλά την Ρούμπιν μεσοβδόμαδα μέσα στο Καζάν.
 
Όσον αφορά τα πλάνα των δύο τεχνικών, ο Βαλβέρδε αναμένεται να παρατάξει την ίδια ενδεκάδα που κατέβασε απέναντι στην Άρσεναλ καθώς ο Αβράαμ Παπαδόπουλος δεν μπόρεσε να ξεπεράσει την ίωση και έμεινε εκτός αποστολής. Συγκεκριμένα ο Κοστάντσο θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, Τοροσίδης και Χολέμπας θα βρίσκονται στα άκρα της άμυνας με τον Μαρκάνο να συνεχίζει δίπλα στον Μέλμπεργκ. Ορμπάιθ και Φέισα θα είναι οι αμυντικοί χαφ με τον Ιμπαγάσα μπροστά τους και τους Μιραλάς, Φουστέρ στα “φτερά” του Τζιμπούρ.
 
Από την άλλη ο Μπόλονι, που δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Κοντρέρας και Αρίας, αναμένεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Κρέσιτς, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Έτο, Τσιρίλο, Μαλεζά και Λίνο. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Μπαλάφας και ο Γκαρσία, έχοντας στα πλάγια τον Βιεϊρίνια και τον Σαλπιγγίδη. Πιο μπροστά θα παίξει ο Φωτάκης, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Αθανασιάδης.

Στην αποστολή ο Λεονάρντο
 
Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν δύο φορές πέρυσι στο ίδιο γήπεδο με τον Ολυμπιακό να παίρνει τη νίκη στο πρωτάθλημα με 3-0 και τον ΠΑΟΚ να φεύγει με την ισοπαλία στο Κύπελλο (1-1) και να αποκλείει στην ρεβάνς της Τούμπας τους πρωταθλητές.
 
Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό από το NewsIt όλα όσα θα συμβούν πριν, κατά την διάρκεια αλλά και μετά το μεγάλο ντέρμπι του Φαλήρου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε