Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Κόκκινο ή μαύρο;

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Που θα κάτσει η μπίλια; Ο αήττητος στο “Γ. Καραϊσκάκης” Ολυμπιακός φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ (19:30) που έρχεται από τέσσερις σερί νίκες, στο σημαντικότερο ματς της 11ης αγωνιστικής.

Δείτε το αφιέρωμα του NewsIt για τις αναμετρήσεις Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ από το 1969 μέχρι σήμερα

Οι γηπεδούχοι θέλουν να επιστρέψουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, από όπου έπεσαν μετά την χθεσινή νίκη του Παναθηναϊκού και ταυτόχρονα να πάρουν το “αίμα” τους πίσω για τις δύο περσινές ήττες στο Φάληρο.

 
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν υπολογίζει στις πολύτιμες υπηρεσίες τεσσάρων βασικότατων παικτών, των Μέλμπεργκ, Τοροσίδη, Μπράβο και Ιμπαγάσα, και καλείται να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του. Ο Βάσκος τεχνικός δεν αποκάλυψε τα πλάνα του, αλλά εκτός απροόπτου θα επιλέξει ένα σχήμα 4-4-1-1 με τους Πάρντο, Γκαλίτσιο, Χολέμπας, Αβρ. Παπαδόπουλο, Μοντέστο, Μοϊσές, Ντουντού, Ριέρα, Ρόμενταλ ή Φετφατζίδη, Φουστέρ και Μιραλάς.
 
Στην αντίπερα όχθη ο ΠΑΟΚ θέλει να αποδείξει πως μπορεί και φέτος να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, περνώντας νικηφόρα από το “Γ. Καραϊσκάκης”. Το ερωτηματικό αναφορικά με την ενδεκάδα του “δικεφάλου” έχει να κάνει με την χρησιμοποίηση ή όχι του Μπουσαϊντί στην βασική ενδεκάδα καθώς έχασε πολλές προπονήσεις με τον Ζουέλα να διεκδικεί την θέση.
 
Από κει και πέρα, το 4-2-3-1 δεν αλλάζει, με τερματοφύλακα τον Κρέσιτς, τον Σακελλαρίου αριστερό μπακ, τον Ζουέλα ή τον Μπουσαϊντί δεξί και τους Τσιρίλο, Μαλεζά στόπερ. Γκαρσία και Βιτόλο θα είναι οι δύο «κόφτες», μπροστά τους θα παίξει ο Ίβιτς -επανέρχεται μετά τον τραυματισμό του- δεξιά θα πάει ο Φωτάκης, αριστερά θα αγωνιστεί ο Βιεϊρίνια και στην «κορυφή», μόνος του, ο Σαλπιγγίδης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε