Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

“Κόκκινο” και στη μετακίνηση οπαδών της ΑΕΚ στη Λιβαδειά

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Παναγιώτης Μπιτσαξής ζήτησε από την αστυνομία να απαγορεύσει στους οπαδούς της ΑΕΚ να μετακινηθούν στη Λιβαδειά λόγω των επεισοδίων στον αγώνα κυπέλλου κόντρα στην Καλαμάτα.

Μετά το “μπλόκο” στους οπαδούς του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό ήρθε η επιστολή του ΓΓΑ προς την αστυνομία που ζητάει να μην επιτραπεί η μετακίνηση των φίλων της ΑΕΚ στη Λιβαδειά.

Αφορμή για την επιστολή του Παναγιώτη Μπιτσαξή ήταν τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν στο ματς κυπέλλου Καλαμάτα – ΑΕΚ.

Η επιστολή:

“Στις 22/12/2011 κατά τον αγώνα Κυπέλλου μεταξύ των ομάδων Καλαμάτας και ΑΕΚ, οπαδοί της ΑΕΚ ενεπλάκησαν σε σοβαρά επεισόδια μέσα και έξω από το γήπεδο της Καλαμάτας. Πολίτες της Καλαμάτας υπέστησαν ζημιές στις περιουσίες τους, σπάσανε αυτοκίνητα, βιτρίνες καταστημάτων, ακόμα και πόρτες σπιτιών. Όλα αυτά συνέβησαν στο πλαίσιο μετακίνησης οπαδών της ΑΕΚ για την παρακολούθηση του ως άνω αγώνα.

Ανεξάρτητα από το γεγονός της εμπλοκής στα επεισόδια οπαδών της Καλαμάτας, εκτιμώ ότι λόγοι δημόσιας τάξης επιβάλλουν την απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων και μετακίνησης των οπαδών της ΑΕΚ στον αγώνα Λεβαδειακός-ΑΕΚ που θα διεξαχθεί στην Λειβαδιά στις 7/1/2012 και ώρα 19.30 για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Παρακαλώ, να εκφράσετε τη γνώμη σας για το παραπάνω θέμα, σύμφωνα με το άρθρο 41 Δ παράγραφος 4 του Ν2725/99.”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε