Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

“Κόκκινος διάβολος” ο Μπολτ!

“Κόκκινος διάβολος” ο Μπολτ!
Ο ταχύτερος άνθρωπος του κόσμου εξέφρασε την επιθυμία να κάνει καριέρα και στο ποδόσφαιρο για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενώ τόνισε πως το στυλ του μοιάζει με του Ετό!
Ποτέ δεν έχει κρύψει την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, ωστόσο αυτή τη φορά ο Ουσέιν Μπολτ προχώρησε ένα βήμα παραπάνω. “Θα μου άρεσε να παίξω επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, και μακάρι να γινόταν αυτό στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ”εκμυστηρεύτηκε το “βέλος”.
 
 
Μάλιστα δεν έκρυψε ότι το στιλ του μοιάζει με εκείνο του Σάουελ Ετό. “Παίζω στην επίθεση και το παιχνίδι μου μοιάζει με αυτό του Ετό. Αυτός είναι πιο δυνατός αλλά έχουμε το ίδιο στιλ παιχνιδιού” . Ο Τζαμαϊκανός έχει ήδη ξεκινήσει και συγκεκριμένη διατροφή για να πετύχει πιο εκρηκτικά ξεκινήματα που θα τον βοηθήσουν και στους αγώνες που έχει μπροστά του .”Έχω γυρίσει στις πιο υγιεινές διατροφές . Έκοψα το τηγανιτό κοτόπουλο και τρώω πλέον περισσότερες σαλάτες , ντομάτες και καρότα . Όλα αυτά με την ελπίδα να βελτιώσω την εκκίνησή μου που είναι και το αδύνατο σημείο μου αφού δεν είναι λίγες οι φορές που ξεκινάω σαν ..κότα”.

 
Στην ίδια συνέντευξη ο Ουζέιν Μπόλτ αποκαλύπτει και την ημερομηνία που θα αποχωρήσει από τα κουλουάρ . “Μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο το 2016 θα αποχωρήσω από το στίβο. Μέχρι τότε όμως θέλω να γίνω ένας μύθος , καταρρίπτοντας ακόμη περισσότερα δικά μου ρεκόρ”.

 
Από τα μελλοντικά σχέδια του Τζαμαϊκανού δεν θα μπορούσαν βέβαια να λείψουν και οι εμπορικές βλέψεις .”Έχω ήδη δημιουργήσει μια σειρά απλών και πολύχρωμων ρούχων και τώρα σχεδιάζουμε και μια σειρά παπουτσιών . Στους μελλοντικούς μας στόχους είναι και η δημιουργία μιας αλυσίδας καταστημάτων που θα μπορούν οι φίλοι μας να βρίσκουν δικά μου επώνυμα ρούχα ενώ θα υπάρχουν και δυνατότητες για ποτό και φαγητό. Μάλιστα το πρώτο μαγαζί σκοπεύουμε να ανοίξουμε τον ερχόμενο Ιούνιο στο Κίνγκστον ενώ θα φτάσουμε μέχρι το Λονδίνο”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε