Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

“Κολλάει” στο οικονομικό του Καραγκούνη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Παράταση λίγων ημερών είναι πιθανό να πάρει η υπόθεση του Γιώργου Καραγκούνη. Δυσκολεύεται η “πράσινη” ΠΑΕ να καλύψει τις απαιτήσεις του, παρόλο που ο παίκτης δέχεται να μείνει με μεγάλη μείωση.

Όπως όλα δείχνουν η συνάντηση με τον έμπειρο άσο θα πραγματοποιηθεί είτε την Παρασκευή είτε μετά το πρώτο παιχνίδι με την Μάδεργουελ, με τις περισσότερες πιθανότητες να τείνουν στη δεύτερη περίπτωση.

Οι άνθρωποι των “πράσινων” δεν μπορούν να προσφέρουν μεγάλο συμβόλαιο στον Καραγκούνη, ενώ είναι δεδομένο πως ο χρόνος συμμετοχής του θα είναι περιορισμένος.

Ο 35χρονος παίκτης έχει ενημερώσει τη διοίκηση ότι δέχεται να μείνει και με μείωση 50% ίσως και 60% από το ένα εκατ. ευρώ (μαζί με τα μπόνους) που έπαιρνε.

Στην ΠΑΕ, όμως, μόλις ενημερώθηκαν για το θέμα φάνηκε ξεκάθαρα ότι είναι δύσκολο να καλύψουν τις απαιτήσεις του έμπειρου μέσου.

Ο Καραγκούνης απ’ την πλευρά του περιμένει τις τελικές συζητήσεις για να ξεκαθαρίσει η υπόθεση και να δείξει τις προθέσεις του, με τις πιθανότητες να μην είναι πλέον υπέρ της παραμονής.

“Άνοιγμα” στους ομογενείς από Αλαφούζο: Παραμένει ψηλά ο πήχης!

Θετική εξέλιξη για Λέτο – Γλύτωσε την δεύτερη επέμβαση

Παραπανίσια κιλά ο Φορναρόλι – 17% το ποσοστό λίπους

Ο Τσάκας επιστρέφει και “επιτίθεται” στην Παναθηναϊκή Συμμαχία

Καρα-θρίλερ – Ξεκαθαρίζει το μέλλον του Καραγκούνη στον Παναθηναϊκό

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε