Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Κολλάνε… “Χ”αμηλά Βέροια και ΑΕΛ

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ισόπαλος 1-1 έληξε ο αγώνας ανάμεσα στη Βέροια και τη Λάρισα στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας. Το «Χ» ήθελαν να το αποφύγουν και οι δύο, καθώς παρέμειναν στα χαμηλά της βαθμολογίας και στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Το παιχνίδι διεξήχθη υπό βροχή σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν για τη νίκη, ώστε να παραμείνουν στην κατηγορία.

Στο 13΄ η Λάρισα -είχε μπει στον αγώνα πιο επιθετικά- έφθασε κοντά στο γκολ όταν σουτ του Αναστασόπουλου από κοντά η μπάλα κόντραρε σε αμυνόμενο και απομακρύνθηκε. Στο 19΄ και στο 21΄ ο Ντέλετιτς έκανε δυο σουτ. Απέκρουσε ο Καντιμοίρης το πρώτο ενώ το δεύτερο έφυγε άουτ.

Η Βέροια ανέβασε την απόδοσή της και στο 29΄ σε ψηλοκρεμαστό σουτ του Βασιλαντωνόπουλου η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Όμως η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ στο 45΄. Τότε ο Ντοντό πάσαρε στον Ικάουνιεκς, ο οποίος σκόραρε με τακουνάκι.

Στο δεύτρο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και ισοφάρισαν στο 69΄ με το Σαρπόνγκ. Στο 80΄ ένα καλό σουτ του Μπαλάφα, απέκρουσε με δυσκολία ο Θεοδωρόπουλος, όπως έκανε επίσης ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ στο 84΄ όταν έκοψε με τα πόδια τον Καπετάνο.

Βέροια: (Θωμάς Γράφας) Καντιμοίρης, Μαλόν, Βασιλαντωνόπουλος, Ασίγκμπα, Μπαλάφας, Άρτσε (66΄ Τομάς), Καλί, Λινάρδος, Καπετάνος, Μίλιεβιτς (66΄ Κάλβο), Σαρπόνγκ.

ΑΕΛ: Σάκης Τσιώλης) Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας, Γκόλιας, Ντοντό (65΄ Γκαγιέχο), Φάρκας, Μονιάκης, Μασαλέσα, Φατιόν (73΄ Καπός), Ικάουνιεκς (87΄ Τίκο), Αναστασόπουλος, Ντέλετιτς.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε