Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Κομινάκης: Θέλουμε Μιραλάς, μεταγραφές και 50-50

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού τόνισε πως η ΠΑΕ δεν θα μπει σε πλειστηριασμό για τον Μιραλάς, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο μεταγραφών τον Γενάρη και υπογράμμισε πως ο Παναθηναϊκός έχει από πέρυσι την εύνοια της διαιτησίας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σωκράτης Κομινάκης στον Sentra 103.3:

Για τον Μιραλάς: “Ο Μιραλάς είναι ένας παίκτης που έχει ικανοποιήσει τους πάντες στην ομάδα. Είναι άψογος επαγγελματίας και χαρακτήρας. Η διοίκηση θα κάνει ότι χρειάζεται και πρέπει για να τον κρατήσει στην ομάδα.

Παρόλα αυτά δεν νομίζω ότι θα γίνει κάτι μέσα στην εβδομάδα. Ο Ολυμπιακός δεν διαπραγματεύεται υπό συνθήκες πίεσης και από τα ΜΜΕ και από τον μάνατζερ του. Μιλάει συνεχώς με πολλούς δημοσιογράφους και πρέπει να το σταματήσει αμέσως. Δεν θα πετύχει κάτι έτσι. Εμείς θέλουμε να κρατήσουμε τον παίκτη στην ομάδα, αλλά υπό τις δικές μας συνθήκες”.

Για το αν έχει το πάνω χέρι ο Ολυμπιακός, είπε: “Ένα δικαίωμα υπάρχει και το έχει ο Ολυμπιακός μέχρι τις 31 Ιανουαρίου”.

Για την πορεία του Ολυμπιακού, τόνισε: “Αν γυρίσουμε μερικούς μήνες πίσω οι προσδοκίες των φιλάθλων ήταν λιγότερες απ’ ότι σήμερα. Όχι γιατί δεν περίμεναν μεταγραφές, αλλά με 14 νέους παίκτες είναι δύσκολο μια ομάδα να βρει γρήγορα το δρόμο της. Ξεκινήσαμε με νέο ρόστερ και προπονητή. Δεν ξέραμε πότε θα ήμασταν έτοιμοι. Ευτυχώς παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και βρισκόμαστε στην πρώτη θέση. Δυο ματς έχουμε χάσει μέχρι στιγμής, αλλά με συγκεκριμένες συγκυρίες”.

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, δήλωσε: “Όντως υπήρχε ένα μπλακ άουτ για 10-15 λεπτά όπου η ομάδα άλλαξε το πρόσωπο της σε σχέση με το πρώτο μέρος. Πέρα από αυτό έγιναν συγκεκριμένα λάθη από την ομάδα, πράγμα το οποίο δεν συνηθίζουμε. Δεν συμφωνώ πως η ομάδα ήταν κακή στο δεύτερο μέρος, γιατί δεν μπορεί να γίνει κριτική για το διάστημα μετά το πέναλτι, από τη στιγμή που μείναμε με δέκα παίκτες. Σε ένα γήπεδο με 60.000 φίλους του ΠΑΟ, ήταν δύσκολο να διεκδικήσουμε τη νίκη”.

Για τον Άλμπερτ Ριέρα, είπε: “Το ικανοποιημένος έχει να κάνει με πολλούς παράγοντες. Με τα χρήματα που δαπανήθηκαν σίγουρα πιστεύουμε πως μπορεί να αποδώσει καλύτερα, κάτι για το ποίο είμαστε σίγουροι. Από εκεί και πέρα δεν είναι απογοητευτική η απόδοση του. Έχει βγάλει ασίστ, έχει βάλει γκολ. Νομίζω το ζητούμενο είναι να έχει συνέχεια στην απόδοση του. Μην ξεχνάτε πως δεν έχει κάνει προετοιμασία, άρα είναι αναμενόμενο να δούμε τον παίκτη να πιάνει καλά στάνταρ μετά από 2 μήνες”.

Για την παρουσία του Γιάννη Φετφατζίδη, τόνισε: “Είναι ένας παίκτης που μας έχει εκπλήξει θετικά. Εντυπωσιάζει με τον τρόπο που παίζει. Όλοι στην διοίκηση και την ομάδα δεν περιμένουμε από τον Φετφατζίδη να πάρει την ομάδα στις πλάτες του. Θα ήταν αδιανόητο. Δεν περιμένουμε σε αυτή τη φάση ότι πρέπει να παίζει 90 λεπτά. Ο Ολυμπιακός περιμένει πολλά από αυτόν στο μέλλον γι’ αυτό δεν πρέπει να αγχώνεται”.

Για την διαιτησία, είπε: “Το θέμα με τη διαιτησία δεν είναι φετινό, είναι περσινό. Οι φίλαθλοι βλέποντας την σεζόν πέρσι διαπίστωσαν πως ο Ολυμπιακός δεν πήρε σφυρίγματα, αλλά συνέβη το αντίθετο. Ο Παναθηναϊκός όμως πήρε αρκετά. Το ξέραμε ως φίλαθλοι. Ξεκινήσαμε την προσπάθεια νωρίς, γιατί αυτό έπρεπε να αλλάξει. Σας διαβεβαιώ ότι είναι από τις προτεραιότητες του κ. Μαρινάκη να αλλάξει το κλίμα. Θα πρέπει όμως να έχει την στήριξη όλων των παραγόντων για ένα πρωτάθλημα δίκαιο”.

Τέλος για της μεταγραφές, τόνισε: “Σίγουρα σαν διοίκηση και σαν φίλαθλοι μπορούμε να εντοπίσουμε που η ομάδα θέλει ενίσχυση. Από εκεί και πέρα η διοίκηση δίνει το 100% των επιλογών στον προπονητή και από αυτόν περιμένουμε να μας κάνει τις εισηγήσεις του. Σίγουρα θα υπάρξουν κινήσεις για να έχει η ομάδα εναλλακτικές σε όλες τις θέσεις”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε