Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Κωνσταντινίδης: Έτοιμοι στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι ο “δικέφαλος του Βορρά” θα παρουσιαστεί όπως πρέπει στην πρώτη επίσημη υποχρέωσή του αυτή τη σεζόν, κατά την άφιξη της αποστολής των Θεσσαλονικέων στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”, το μεσημέρι της Δευτέρας.
Χωρίς τον Λάζλο Μπόλονι, αλλά εμφανών κουρασμένοι, επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη οι παίκτες του ΠΑΟΚ.
 
Ο Ρουμάνος τεχνικός, με δεδομένο το διήμερο ρεπό που θα έχει η ομάδα, δεν ταξίδεψε με την αποστολή από τη Γερμανία για Ελλάδα, αλλά πήγε στην Γαλλία, για να βρεθεί κοντά στην οικογένειά του και θα επιστρέψει την Τετάρτη.
 
Πάντως, παρά το βαρύ κλίμα μετά τους τραυματισμούς των Φωτάκη Ίβιτς και Σαλπιγγίδη, ο Παντελής Κωνσταντινίδης προσπάθησε να κρατήσει έναν… τόνο αισιοδοξίας.
 
“Πήγε καλά η προετοιμασία. Είχαμε ατυχίες στο τέλος με τραυματισμούς παικτών, όμως, αυτά είναι στο πρόγραμμα. Οι παίκτες δούλεψαν καλά κι είμαστε στην τελική ευθεία εν όψει της πρώτης ευρωπαϊκής αναμέτρησης. Αύριο (Τρίτη 19/7) θα είμαστε σίγουροι που βρισκόμαστε, σε ό,τι αφορά στους τραυματισμούς”, τόνισε αρχικά ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ.
 
Για να προσθέσει, μιλώντας για την εικόνα που υπάρχει στην τεχνική ηγεσία και τη διοίκηση του ΠΑΟΚ μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας, σε ό,τι αφορά στο ρόστερ της ομάδας: “Έχουμε αξιολογήσει καλά στη διάρκεια της προετοιμασίας το ρόστερ κι από εδώ και πέρα θα γίνουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις για να είμαστε έτοιμοι στα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια”.
 
Και κατέληξε: “Στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι (σ.σ. με την Ούπεν) ο προπονητής μας έκανε δηλώσεις για κάποιους παίκτες που τον απογοήτευσαν. Εμείς θα κάνουμε ό,τι πρέπει να είναι ομάδα έτοιμη στα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια”.
 
Πριν χωρίζουν τα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ, πέρασαν πρώτα από το ξενοδοχείο που καταλύει η ομάδα στην περιοχή του αεροδρομίου πριν τους αγώνες, προκειμένου να πάρουν τα αυτοκίνητά τους. Εκεί τους περίμενε ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε περάσει από εργομετρικές εξετάσεις.
 
Αύριο αναμένεται να ολοκληρωθεί στα γραφεία της ΠΑΕ το τυπικό κομμάτι της μεταγραφής του Έλληνα μεσοεπιθετικού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε