Τετάρτη, 17 Απρ.
19oC Αθήνα

Κωνσταντόπουλος: Κρίμα να γίνονται τέτοια λάθη

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Απογοητευμένος από την ήττα της ομάδας του στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ που μίλησε για τα διαιτητικά λάθη.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

– Για την ήττα από τον Παναθηναϊκό: “Όταν φτάνεις στο τελευταίο παιχνίδι, διεκδικείς την πρόκριση στο Champions League και τη χάνεις υπό περίεργες συνθήκες, είναι λίγο απογοητευτικό. Λάθη γίνονται, οι διαιτητές είναι άνθρωποι, απλώς είναι κρίμα σε τόσο σημαντικούς αγώνες να γίνονται τόσο σοβαρά λάθη που αλλάζουν τη ροή μιας αναμέτρησης. Οι δύο αναγκαστικές αλλαγές δεν μας βοήθησαν και αναπροσάρμοσαν τα πλάνα μας. Δεν κάναμε εύκολο το έργο του Παναθηναϊκού. Παλέψαμε μέχρι τέλους και τουλάχιστον δείξαμε ότι το θέλαμε πολύ”.

– Για τα οικονομικά προβλήματα της ΑΕΚ: “Όταν η χρονιά αρχίζει δύσκολα και συνεχίζεται ακόμη πιο δύσκολα είναι πιο εύκολο να χάσεις τον προσανατολισμό σου. Ευτυχώς αυτό δεν έγινε σε μας παρά τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Τα πράγματα είναι καλύτερα από ό,τι σε κάποια άλλα σημεία της χρονιάς. Αυτά που ακούγονται εντός κι εκτός αποδυτηρίων είναι θετικά. Ελπίζω να γίνει κάτι για να προχωρήσει η ΑΕΚ μπροστά, γιατί είναι μεγάλη ομάδα, με δυναμική και πολύ κόσμο”.

– Για το τι κρατά από τη φετινή περίοδο: “Οι δυσκολίες σε κάνουν πιο σοφό και σε γεμίζουν εμπειρίες. Αισθάνομαι σε καλή κατάσταση κι εφόσον παραμένω υγιής, τα υπόλοιπα είναι πιο εύκολα”.

– Για τη μη κλήση του στην Εθνική για το Euro 2012: “Όταν ακούς πως είσαι στα υπόψη του προπονητή για την επιλογή, είσαι σε καλή κατάσταση και δείχνεις ότι μπορείς, αλλά δεν είσαι στην τελική τριάδα, απογοητεύεσαι. Η επιλογή, ωστόσο, ανήκει στον προπονητή και δεν μπορώ να κάνω κάτι. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ευχηθώ καλή επιτυχία στην Εθνική”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε