Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Κωνσταντόπουλος: Θα είμαστε επαγγελματίες στο ματς με τον Παναθηναϊκό

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ένας από τους πλέον έμπειρους παίκτες της ΑΕΚ, ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος ξεκαθάρισε ότι οι παίκτες της ομάδας θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στο ματς με τον Παναθηναϊκό παρά το ότι δεν έχουν πάρει χρήματα.

Ζήτησαν να μην καταλύσουν σε ξενοδοχείο και τα χρήματα να δοθούν σε συμπαίκτες τους

Ο τερματοφύλακας της Ένωσης μίλησε στον NovaΣπορ FM…

Για τους αγώνες που ακολουθούν με αφετηρία το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό 

«Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και, ειδικά τη φετινή σεζόν με την άσχημη αρχή που κάναμε στο πρωτάθλημα. Με την ιστορία των δύο ομάδων χαρακτηρίζεται ακόμα ντέρμπι. Πρόσφατα στην Αργεντινή η Ρίβερ Πλέιτ επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία και έλεγαν ότι θα είναι εύκολο παιχνίδι για την Μπόκα, όμως παραλίγο να την κερδίσει. Στόχος μας είναι να δώσουμε συνέχεια στο καλό αποτέλεσμα που φέραμε με τον Πλατανιά». 

Για την τακτική φιλοσοφία της Ένωσης μετά την αλλαγή προπονητή στον πάγκο 

«Ο κ. Λίνεν δουλεύει αρκετά στο τακτικό κομμάτι. Προσπαθεί ξεχωριστά σε κάθε παίκτη να του περάσει ορισμένα πράγματα. Υπάρχει μεγαλύτερη οργάνωση και οι παίκτες ξέρουν τι πρέπει να κάνουν μέσα στο γήπεδο. Ο προπονητής δεν είναι καιρό στην ομάδα και ψάχνει το καλύτερο για όλους. Όπως είπα, έχει αρχίσει να φαίνεται η διαφορά ότι γινόμαστε καλύτεροι από αγώνα σε αγώνα». 

Για την χθεσινή κίνηση των παικτών να μιλήσουν με τον Ανδρέα Δημητρέλο 

«Κατ’ αρχήν θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι δεν θα επηρεαστεί το κομμάτι της προετοιμαστεί για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Θα είμαστε επαγγελματίες και θα κάνουμε αυτό που πρέπει. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν αρκετά προβλήματα και ο κάθε παίκτης έχει διαφορετικές ανάγκες. Αποφασίσαμε οι παλιότεροι να πάμε στον πρόεδρο και να ενημερωθούμε αρχικά για τους υποψήφιους επενδυτές. Μας είπε ότι πάει καλά το συγκεκριμένο θέμα και σύντομα θα έχουμε εξελίξεις. 

Εμείς με τη σειρά μας του είπαμε σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες και να την μεταφέρει στους υποψήφιους επενδυτές. Το κάναμε μεταξύ μας και το αποφασίσαμε, με κύριο στόχο να είμαστε απόλυτα έτοιμοι για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Τα υπόλοιπα θα τα συζητήσουμε στη συνέχεια… 

Στόχος μας ήταν να διευθετηθούν κάποιες οφειλές, επειδή υπάρχουν αρκετά νεαρά παιδιά που χρειάζονται υποστήριξη και αυτός είναι ένας τρόπος που μπορεί να βοηθήσει. Μιλήσαμε με τον προπονητή και εκείνος μας ζήτησε να μην μας αποσπάσει αυτό το πράγμα την προσοχή μας εν όψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό». 

Για τις πληρωμένες που έχουν γίνει από το καλοκαίρι 

«Είναι διαφορετικά τα δεδομένα για τον κάθε ποδοσφαιριστή. Δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται. Κατά διαστήματα παίρνουν κάποια ποσά για να κινούνται και φυσικά αυτά εξαρτώνται από τις ανάγκες του καθενός. Αν κάποιος έχει άμεση ανάγκη, μπορεί να πάει στη διοίκηση και να τον βοήθησε. Κανένας δεν έχει ξεχρεωθεί, αλλά πιστεύω ότι η διοίκηση προσπαθεί όταν έχει την ευκαιρία να καλύψει κάποιες από αυτές τις ανάγκες». 

Για το κλίμα της συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ 

«Όταν συζητάς για τέτοια θέματα υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Δεν υπάρχει κόντρα και δεν πιαστήκαμε στα χέρια… Ακούσαμε αυτά που μας είπε και εμείς τη δική του γνώμη. Μας ρώτησε ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και τον διαβεβαιώσαμε ότι θα κάνουμε το καλύτερο». 

Συνέλαβαν οπαδούς της ΑΕΚ – Έκαναν…πλιάτσικο σε μπουτίκ της Μαρσέιγ

Στην τελική ευθεία για το deal με Χάρις – Βιντιάδη

“Πάνοπλη” στο ντέρμπι η ΑΕΚ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε