Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Κοντά σε Ουρτάδο ο Ολυμπιακός – Προτάθηκαν Λοβ και Μπραντάο

Ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση ενός επιθετικού και ενός αμυντικού μέσου μετά από την εισήγηση του Βαλβέρδε. Ο Μοϊσές Ουρτάδο είναι ο εκλεκτός του Ισπανού τεχνικού. Σε πολύ καλό δρόμο οι διαπραγματεύσεις.

Ο 29χρονος μέσος δεν έχει κανένα πρόβλημα να αγωνιστεί στην Ελλάδα σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στη Sportday ο μάνατζερ του Ουρτάδο, Χοσέ Σάλας:

“Ναι, γνωρίζω ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Εσπανιόλ για τον Ουρτάδο. Είναι σε καλό δρόμο οι διαπραγματεύσεις και νομίζω πως θα υπάρξει συμφωνία.

Αν τα βρουν οι δύο ομάδες, ο ίδιος δεν θα έχει φυσικά κανένα πρόβλημα να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό. Γνωρίζει ότι πρόκειται για έναν πολύ μεγάλο σύλλογο. Μάλιστα θα είναι πολύ χαρούμενος να συνεργαστεί ξανά με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και να παίξει για τον κύριο Βαλβέρδε. Ο Μοϊσές και ξέρει για τον Ολυμπιακό και θέλει Ολυμπιακό.”

Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση 2,1 εκ. ευρώ στην Εσπανιόλ, η οποία κοστολογεί τον παίκτη λίγο κάτω από τα 4 εκ. Πάντως οι Καταλανοί είναι διατεθειμένοι λόγω και των οικονομικών προβλημάτων που έχουν να ρίξουν τις απαιτήσεις τους και να βρεθεί η “χρυσή” τομή.

Δεν αποκλείεται οι ερυθρόλευκοι να συμπεριλάβουν και τον Όσκαρ ως έμψυχο αντάλλαγμα.

Στο θέμα του επιθετικού, τα δύο νέα ονόματα που έφτασαν στα γραφεία της ΠΑΕ είναι αυτά του Βάγκνερ Λοβ και του Μπραντάο.

Ο πρώτος επέστρεψε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας μετά τον δανεισμό του στη Βραζιλία αλλά δεν θέλει να μείνει στη Ρωσία. Ο Μπραντάο δεν υπολογίζεται από την Μαρσέιγ η οποία τον έβφαλε στο “σφυρί” και αναζητεί ενδιαφερόμενους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε