Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Κοντά σε… διαζύγιο ΑΕΚ και Ντιόπ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Σενεγαλέζος ζήτησε για μία ακόμη φορά άδεια από την Ένωση και η διοίκηση της ομάδας κινείται για την εύρεση νέου αμυντικού χαφ. Ο Ντιόπ εξετάζει ακόμα και το ενδεχόμενο να… κρεμάσει τα παπούτσια του!
Χιμένεθ: Θέλω πάντα το 100% στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης

Ο Ντιόπ επρόκειτο την Τετάρτη να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Ένωσης στο Τόπλιτσε.

 
Αντί αυτού όμως ζήτησε νέα άδεια, για χρονικό διάστημα που δεν το προσδιόρισε (οι επιπλοκές που παρουσιάζει η εγκυμοσύνη της συζύγου του, τον υποχρεώνουν να είναι δίπλα της και να μην μπορεί να απομακρυνθεί από την Γαλλία).
 
Η σοβαρότητα του προβλήματος της συζύγου του έχει οδηγήσει τον Πάπα Μπούμπα Ντιόπ να σκέφτεται ακραίες λύσεις. Συγκεκριμένα σύμφωνα με την εφημερίδα “Goal” ο Σενεγαλέζος ενημέρωσε τους ανθρώπους της ΑΕΚ πως σκέφτεται ακόμα και να σταματήσει το ποδόσφαιρο.
 
Οι πιθανότητες παραμονής του Ντιοπ στην ΑΕΚ πλέον έχουν γίνει… μηδαμινές, ενώ στην Ένωση έχουν αρχίσει –ήδη- να κινούνται για την εύρεση νέου αμυντικού χαφ.
 
Να θυμίσουμε πως υπάρχει προφορική συμφωνία με τον Ιγκλέσιας από τον Ιανουάριθο και δεν αποκλείεται να ενεργοποιηθεί αυτή, καθώς κρίνεται και οικονομικά συμφέρουσα μετά από την υπέρβαση της μεταγραφής του Γκούντγιονσεν.
 
Ανάλογα με την εξέλιξη στο θέμα του Γκέντζογλου, για τον οποίο περιμένουν πρόταση από την Αταλάντα (υπάρχουν φήμες και για ενδιαφέρον της Γκενκ), υπάρχει το ενδεχόμενο να κινηθεί η ΑΕΚ και για άλλον έναν παίκτη με υψηλό συμβόλαιο.
 
Σίγουτρα θα εξεταστεί και η περίπτωση συνεργασίας με τον Μίτσελ, όμως, μόνο εάν μείνει ελεύθερος και αποφασίσει να ρίξει τις οικονομικές του απαιτήσεις.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε