Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Κοντά σε συμφωνία Κόκκαλης-Μαρινάκης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι δύο άνδρες χαρακτήρισαν τη συνάντηση τους, “επικοιδομητική” και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Παρασκεύη.

“Ήταν εποικοδομητική συζήτηση. Ο κ.Μαρινάκης έκανε μια σοβαρή πρόταση, σχετικά με την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Την Παρασκευή θα τα ξαναπούμε και θα ξέρουμε αν θα συμφωνήσουμε ή θα διαφωνήσουμε”, δήλωσε ο Σωκράτης Κόκκαλης, μετά την 3ωρη συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Το πρώτο σκέλος των δηλώσεων του προέδρου των “ερυθρολεύκων, μπορεί να ήταν λίγο…”συγκρατημένο”, αλλά η συνέχεια έδωσε το κλίμα της συνάντησης: “Είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία έχοντας γνώμονα το καλό του Ολυμπιακού”, κατέληξε ο Σ.Κόκκαλης.

Οι λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές και ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν πιο λιγομίλητος: “Την Παρασκεύη θα ξεκαθαρίσουν όλα. Έχουμε και οι δύο καλή διάθεση”, δήλωσε.

Οι δύο άνδρες φαίνεται να έχουν καταλήξει σε συμφωνία, ενώ τα ερωτήματα που έμειναν αναπάντητα μετά την συνάντηση που είχαν επί 2,5 ώρες στα γραφεία της ΠΑΕ, έχουν να κάνουν με το ποσοστό που θα μπει ο Μαρινάκης στην ΠΑΕ.

 
Η αλλαγή στάσης του Σωκράτη Κόκκαλη οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην έλλειψη ρευστότητας στα ταμεία της ομάδας αλλά και στις θετικές εντυπώσεις που αποκόμισε από την πρώτη συνομιλία που είχε με τον Μαρινάκη στην Μύκονο πριν από λίγο καιρό

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε