Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Κοντά στον ΠΑΟ ο Γκοβού

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης είναι αποφασισμένος να τα… σπρώξει για τον αντικαταστάτη του Δημήτρη Σαλπιγγίδη και ο Ιταλός μάνατζερ, Φαμπρίστιο Φεράρι επιβεβαιώνει πως ο Γκοβού βρίσκεται μία “ανάσα” από τον Παναθηναϊκό.

Ετοιμάζει πρόταση για Τζόρβα η Τζένοα

Ο Φεράρι θεωρείται ειδικός στην αγορά της Γαλλίας και σίγουρα τα λεγόμενα του έχουν αξία. Συγκεκριμένα ο Ιταλός μάνατζερ μίλησε σε ιστοσελίδα της χώρας του για παίκτες από την Γαλλία που ενδεχομένως θα μετακομίσουν στο καμπιονάτο. Κάποια στιγμή η κουβέντα έφτασε και στο όνομα του Σίντνεϊ Γκοβού αλλά ο Φεράρι ήταν ξεκάθαρος: “Ο Κλερκ και ο Γκοβού έχουν συνδεθεί με αρκετούς ιταλικούς συλλόγους. Το γεγονός ότι η Λυών δεν ανανέωσε τα συμβόλαιά τους δεν ήταν καλό για αυτούς. Επίσης, ο Γκοβού είναι κοντά στον Παναθηναϊκό, ενώ ο Κλέρκ είχε επαφή με την Παλέρμο”.

 
Για την απόκτηση του διεθνή Γάλλου μεσοεπιθετικού έχει κυκλοφορήσει ότι ενδιαφέρεται και ο Ολυμπιακός, ωστόσο ο Γιάννης Βαρδινογιάννης είναι έτοιμος για μια μεταγραφή που θα προκαλέσει αίσθηση και με την οποία θα κερδίσει τις εντυπώσες, τις οποίες έχασε στην “μάχη” των ανακοινώσεων με τον Ανδρέα Βγενόπουλο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε