Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Κοντοές τριετίας στην ΑΕΚ!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Σε ρυθμούς μεταγραφών κινούνται όλοι στην “Ένωση” καθώς ξεκίνησε η υλοποίηση τουμ σχεδιασμού για τη νέα σεζόν. Συμφωνία με τον Κοντοέ για τρία χρόνια. Ακολουθούν Σιαλμάς, Γεωργιάδης και Ανάκογλου. Γεωργέας: “Στο τέλος όλοι οι προπονητές καταλήγουν σε μένα”.

Γεωργέας: Στο τέλος όλοι οι προπονητές καταλήγουν σε μένα

Μετά την ανακοίνωση της ανανέωσης του συµβολαίου του Νίκου Γεωργέα και την προσπάθεια που καταβάλλεται µέχρι την Τρίτη να έχουν κλείσει και οι υποθέσεις των Δέλλα, «Λύµπε», οι άνθρωποι της ΑΕΚ ετοιµάζονται µέχρι τα µέσα της εβδοµάδας να ανακοινώσουν επίσηµα και την πρώτη τους µεταγραφή.

 
Ο Γιάννης Κοντοές µετά και τις τελευταίες συζητήσεις που είχε µε τους αξιωµατούχους της ΑΕΚ συµφώνησε σε όλα για το νέο του συµβόλαιο που θα έχει διάρκεια τριών χρόνων και πλέον το µόνο που αποµένει είναι να πέσουν οι υπογραφές για να αναρτηθεί και η επίσηµη ανακοίνωση της απόκτησής του στην ιστοσελίδα του συλλόγου.
 
Παράλληλα οι “κιτρινόμαυροι” βρίσκονται πολύ κοντά στον 25χρονο επιθετικό, Δημήτρη Σιαλμά με τις τελικές διαπραγματεύσεις να έχουν οριστεί για την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ αναμένεται να κατατεθούν προτάσεις στον Πανσερραϊκό για τους Γεωργιάδη και Ανάκογλου με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να αισιοδοξούν πως σε όλες οι υποθέσεις θα υπάρξει ευτυχή κατάληξη
 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε