Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Κόντρα Μαρινάκη και Παναθηναϊκού στη Σούπερ Λίγκα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη, μετά από καιρό, στο Διοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας δεν θα μπορούσε να μην βγάλει ειδήσεις. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είχε κόντρα με τον Χρήστο Παναγόπουλου λόγω των ανακοινώσεων του Παναθηναϊκού κατά της διαιτησίας.

Ένα από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν οι ενέργειες που δυσφημούν το ποδόσφαιρο και με αυτήν την αφορμή υπήρξε η κόντρα Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για τις ανακοινώσεις των “πράσινων” πριν και μετά τους αγώνες με τις οποίες αφήνουν υπονοούμενα για στημένα παιχνίδια. Εκμεταλλευόμενος την παρουσία του στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής επιτέθηκε σε στελέχη του Παναθηναϊκού με σκληρούς χαρακτηρισμούς.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αναφερόμενος στη στάση που θα πρέπει να έχει η λίγκα, τόνισε: “Πρέπει επιτέλους να αποφασίσει η Λίγκα ποιες θα είναι οι κυρώσεις που θα επιβάλλονται στα μέλη του συνεταιρισμού που κάνουν κακό στο προϊόν και στα μέλη που απαξιώνουν το ποδόσφαιρο. Επίσης θα πρέπει να δούμε σοβαρά πως θα αντιδράσουμε σαν Λίγκα απέναντι στο φαινόμενο να πληρώνουν κάποιοι τον συνεταιρισμό και κάποια μέλη του συνεταιρισμού να τους επιτίθενται και να τους καθυβρίζουν.”

Χωρίς Τοροσίδη στη Νέα Σμύρνη ο Ολυμπιακός

Καζιγιάμα: Έρχομαι στις 26 Δεκεμβρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε