Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Κόντρα σε όλους νικητής, ΠΑΟΚ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ 1-0

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Προερχόταν από σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων και από λαϊκά δικαστήρια στις προπονήσεις. Έκανε τρεις αναγκαστικές αλλαγές αλλά ο “δικέφαλος του βορρά” έκανε την πρώτη του νίκη στο Γιουρόπα Λιγκ και έθεσε υποψηφιότητα για πρόκριση στην επόμενη φάση. Δείτε το βίντεο και την βαθμολογία του ομίλου.

Τα προβλήματα για τον Δερμιτζάκη ξεκίνησαν πριν καλά – καλά ξεκινήσει το παιχνίδι. Ο Λίνο χτύπησε στην προθέρμανση και την θέση του στην ενδεκάδα πήρε ο Σνάουτσνερ. Στη συνέχεια αποχώρησαν με προβλήματα ο Τσιρίλο, ο Μπουσαϊντί και ο Ελ Ζαρ, όμως οι γηπεδούχοι ήταν εξαιρετικοί στην άμυνα και χτύπησαν την κατάλληλη στιγμή με τον Ίβιτς στο 56΄.
 
Ο ΠΑΟΚ κινδύνευσε μόνο στα τελευταία λεπτά όταν και οπισθοχώρησε αλλά ο Κρέσιτς κράτησε το μηδέν και ο “δικέφαλος” παρέμεινε αήττητος μετά από δύο ματς στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.
 
 
Στο άλλο ματς του ομίλου η Βιγιαρεάλ επικράτησε με 2-1 της Μπριζ στο Μαδριγάλ.
 
 
Η βαθμολογία του 4ου ομίλου
 
 
ΠΑΟΚ 4
 
Βιγιαρεαλ 3
 
Ντιναμό Ζάγκρεμπ 3
Μπριζ 1
 
Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΟΚ (Παύλος Δερμιτζάκης): Κρέσιτς, Μπουσαϊντί (16′ Σακελλαρίου), Κοντρέρας, Τσιρίλο (63′ Ζουέλα), Σνάουτσνερ, Βιτόλο, Πάμπλο Γκαρσία, Ίβιτς, Βιεϊρίνια, Ελ Ζαρ (80′ Σαλπιγγίδης), Μουσλίμοβιτς.

Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Βαχίντ Χαλίλχοντζιτς): Κελάβα, Λουίς Ιμπάνιες, Ετό (71′ Τόμετσακ), Σαμίρ, Βρσάλκο, Ματίας Τσάγκο, Μπαντέλι, Μπίστσαν, Τονέλ, Κουφρέ, Ρουκάβινα (83′ Μπετσιράι).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε