Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Κόντρα στην παράδοση ο Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι “πράσινοι” κόντρα στην Κέρκυρα έχουν την ευκαιρία να πιάσουν τον Ολυμπιακό στην κορυφή της βαθμολογίας και να σπάσουν την παράδοση που τους φέρνει να φεύγουν ηττημένοι από το νησί των Φαιάκων.

Οι δύο προηγούμενες επισκέψεις του Παναθηναϊκού στην Κέρκυρα έκρυβαν δυσάρεστες εκπλήξεις. το 2004 οι Φαίακες είχαν επικρατήσει με 2-0 ενώ δύο χρόνια αργότερα ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκορ και είχαν πανηγυρίσει τη νίκη με 3-1.

Σήμερα οι πράσινοι θέλουν να φύγουν για πρώτη φορά νικητές και να επιστρέψουν στην κορυφή της βαθμολιγίας, εκμεταλλευόμενοι την ήττα του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ.

Ο Φερέιρα άφησε εκτός αποστολής τους Γκοβού, Νίνη, Λέτο αφού ξεκαθάρισε ότι επιθυμεί να έχει μαζί του μόνο παίκτες που είναι 100% έτοιμοι. Ο Πορτογάλος δεν αναμένεται να αλλάξει πολλά πράγματα στο αρχικό σχήμα και θα παρατάξει πιθανότατα την ενδεκάδα που έπαιξε κόντρα στον Ηρακλή.

Από την άλλη ο Μπάμπης Τεννές δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα αφού έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του. Το ματς θα ξεκινήσει στις 19.30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη NOVA ενώ θα υπάρχει και LIVE ενημέρωση από το NewsIt.

Χριστοδουλόπουλος: Είμαστε καλύτεροι από τον Ολυμπιακό

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε