Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Κόντρα στον… αέρα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Ο δικέφαλος του βορρά υποδέχεται τον δικέφαλο της Αθήνας (19:30) στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής, με τον χαμένο να μένει πολύ μακριά από την κορυφή. Τα πλάνα των δύο προπονητών.

Με τον Μάκη Χάβο στον πάγκο του, ο ΠΑΟΚ έχει τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και πέντε συνολικά και σε περίπτωση που το σερί διευρυνθεί είναι πολύ πιθανό να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν.
Στην αποστολή αυτή όμως δεν λείπουν τα προβλήματα καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ από τον ΠΑΟΚ απουσιάζουν έξι ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Κοντρέρας, Σνάουτσνερ, Ίβιτς, Κουτσιανικούλη, Λίνο και Σαβίνι.
 
Πιθανή ενδεκάδα ΠΑΟΚ

Τη θέση του Χιλιανού θα πάρει, όπως όλα δείχνουν, ο Μαλεζάς, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Τσιρίλο. Ο Μάκης Χάβος θα διατηρήσει το 4-5-1 αφήνοντας τον Μουσλίμοβιτς στον πάγκο. Ο Κρέσιτς θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Ο Μπουσαϊντί θα βρίσκεται στο δεξί άκρο και ο Σακελλαρίου στο αριστερό. Ο Γκαρσία με τον Βιτόλο θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, έχοντας μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο τον Φωτάκη. Αριστερά του θα έχει τον Βιεϊρίνια και δεξιά του τον Ελ Ζαρ, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Σαλπιγγίδης.
 
Στην αντίπερα όχθη ο Μανόλο Χιμένεθ είδε μέσα στην εβδομάδα να λύνονται τα χέρια του και να μειώνονται τα αγωνιστικά προβλήματα. Στην Αθήνα έμειναν οι τραυματίες Σκόκο και Ντιόπ, ο ανέτοιμος Γιάχιτς και ο τιμωρημένος Νταντόμο. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος θα είναι για πρώτη φορά στη διάθεση του 46χρονου τεχνικού, ενώ επανέρχονται και οι Μπερνς και Μανωλάς.
 
Πιθανή ενδεκάδα ΑΕΚ

Η ενδεκάδα και η διάταξη της ομάδας αποτελει γρίφο που θα λυθεί λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα. Το 4-4-1-1 με τις όποιες παραλλαγές του είναι η πιο πιθανή διάταξη να ξεκινήσει το ματς ο Ισπανός τεχνικός, κάτι που σημαίνει πως Καφές και Μάκος θα είναι στον άξονα έχοντας δεξιά τον Μπερνς και αριστερά τον Λεονάρντο, με τον Γκερέιρο να κινείται πίσω από τον επιθετικό που θα είναι ένας εκ των Μπλάνκο ή Τζεμπούρ. Σε ό,τι αφορά στην τετράδα της άμυνας, ο Λαγός θα είναι αριστερά, ο Πατσατζόγλου δεξιά και δίπλα στον Δέλλα θα είναι ο Μανωλάς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε